Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Max

Dziewczyna nie zwraca na mnie uwagi

Polecane posty

Gość Max

Witam,

Poznałem dziewcznynę w pracy ja mam 30 lat ona 32 oboje jesteśmy samotni ale ona jakoś nie zwraca na mnie uwagi powie cześć tylko, jak ja do niej zagadam odezwę się pierwszy to wtedy pogada i ucieka.Ja jestem nieśmiały i ona-ona o tym wie. Jak by zależało jej to by sama przyszła i się odezwała. Może ja jej się nie podobam? Co mam robić? Mam latać za nią i gadać do niej?Pisać do niej na facebooku co robić?Może dać spokój sobie?Jak by chciała chłopa to by sama podeszła i się odezwała 😞

Gość JohnDoe

Wiesz, zasadniczo to kobiety oczekują inicjatywy od mężczyzny. Ona ma Cię poderwać? Nie żartuj... Możliwe też, że po prostu nie jesteś w jej typie albo ona jest less.

Gość Nsjgnbgh gjhjk

A na co jej chłop 

Gość Max

Czyli ja muszę się starać chodzić do niej porozmawiać z nią żeby o demnie była inicjatywa? Czyli ona nigdy nie podejdzie pierwsza? To jak będe latał za nią to potem się dowiem czy jej zależy czy jej się podobam?

Dlaczego tak jest że chłop musi latać za babą? Ona ma 32 lata i nie czuje się samotna,mój znajomy gadał z nią o mnie i ona powiedziła "może jestem stara dla niego"

Gość Alf

Jeśli byś się jej podobał wysyłała by ci sygnały i prowokowałaby sytuacje, aby z tobą pogadać czy się spotkać. Z tego co napisałeś wynika, że ona nie jest tobą zainteresowana. Jeżeli zaprosisz ją na kawę, najprawdopodobniej wykręci się brakiem czasu. Szkoda fatygi aby ją podrywać. Nic z tego nie będzie. Oczywiście można spróbować zaprosić ją na kawę, ale jeżeli odmówi daj sobie z nią spokój. 

Gość Max

Ok dzięki 😞 Dam sobie spkój bo to prawda co piszecie. W pracy są dwie dziewczyny mają mężów i dzieci i zawsze się do mnie pierszw odezwą i uśmiechną a ta to nic która mi się podoba,nawet tak po koleżensku nie zagada 😞

Gość gość
4 minuty temu, Gość Max napisał:

Ok dzięki 😞 Dam sobie spkój bo to prawda co piszecie. W pracy są dwie dziewczyny mają mężów i dzieci i zawsze się do mnie pierszw odezwą i uśmiechną a ta to nic która mi się podoba,nawet tak po koleżensku nie zagada 😞

a ty masz 15 lat ze tylko chcesz zagadywania typu " czesc"? 

Gość gość

Długi   brak twojej  inicjatywy to sprawił.

Gość gość
27 minut temu, Gość Alf napisał:

Jeśli byś się jej podobał wysyłała by ci sygnały i prowokowałaby sytuacje, aby z tobą pogadać czy się spotkać. Z tego co napisałeś wynika, że ona nie jest tobą zainteresowana. Jeżeli zaprosisz ją na kawę, najprawdopodobniej wykręci się brakiem czasu. Szkoda fatygi aby ją podrywać. Nic z tego nie będzie. Oczywiście można spróbować zaprosić ją na kawę, ale jeżeli odmówi daj sobie z nią spokój. 

od lat wysyłała mu sygnały a ten ... nic nie widział.

Gość Edek
55 minut temu, Gość Max napisał:

Jeżeli po koleżeńsku nawet nie zagada to tym bardziej szkoda prądu. Znam taką jedną z pracy. Miła i ładna. Nigdy jednak nie zagada jako pierwsza. Pogada ze mną tylko wtedy gdy do niej podejdę i zagadam. Nigdy bym do niej nie startował gdybym był wolny. 

Gość Max

OK Edek czyli nie marnować czasu na nią? Jak by coś jej zależało to sama by chciała porozmawiać o byle czym albo zapytać się np. jak po świętach?