Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wypada dawać prezent babci chłopaka na dzień babci?

Polecane posty

Gość gość

Jak w tytule, czy wypada dawać prezent jego babci z okazji dnia babci? On co roku daje wspólny z rodzeństwem, a w tym dałby i z nimi i ze mną, czyli byłby to wspólny prezent z nim. Jesteśmy ze sobą ponad 2 lata, znam jego babcię dosyć dobrze, uwielbiam tą kobietę. Sama już nie mam ani babci ani dziadka i nie wiem dlaczego czuję potrzebę dania coś jego babci. Ale nie wiem czy wypada, problem trochę z rodzaju "taki problem to nie problem" ale nie chce wyjść na kogoś kto się narzuca, skoro nie jesteśmy narzeczeństwem itd. 

Gość gosc

mysle, ze tak, fajny pomysl

Gość gość
4 minuty temu, Gość gość napisał:

Jak w tytule, czy wypada dawać prezent jego babci z okazji dnia babci? On co roku daje wspólny z rodzeństwem, a w tym dałby i z nimi i ze mną, czyli byłby to wspólny prezent z nim. Jesteśmy ze sobą ponad 2 lata, znam jego babcię dosyć dobrze, uwielbiam tą kobietę. Sama już nie mam ani babci ani dziadka i nie wiem dlaczego czuję potrzebę dania coś jego babci. Ale nie wiem czy wypada, problem trochę z rodzaju "taki problem to nie problem" ale nie chce wyjść na kogoś kto się narzuca, skoro nie jesteśmy narzeczeństwem itd. 

Jego babcia nie żyje.

Gość gosssc

Wypada,bedzie jej milo, ale na wszelki wypadek dalabym cos neutralnego , najlpiej kwiaty.

Gość gość
20 minut temu, Gość gosssc napisał:

Wypada,bedzie jej milo, ale na wszelki wypadek dalabym cos neutralnego , najlpiej kwiaty.

albo urnę, bo urna na pewno kiedyś się babci przyda

Gość gosciu

Według mnie nie wypada, bo to nie Twoja babcia, tylko ich. Ja chcesz jej dać jakiś prezent to może poczekaj na jej urodziny, imieniny albo następną gwiazdkę/mikołajki.

Gość ciupaoo

mysle, ze swietnie wypadniesz jesli cos podarujesz 🙂 kosz podarunkowy to bardzo bezpieczny i praktyczny prezent, z pewnoscia Babcia sie ucieszy

Pozdrawiam