Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no po co

Po co samotne matki szukają faceta?

Polecane posty

Gość Koleś Git

przecież widać, że frog coś nie bardzo z nerwami, bo szybko mu puściły i wylał z siebie jakieś  frustracje. Smieszą mnie tkie internetowe kozaki

Gość Łowca świrów

Ty zielony, weź zostaw dyskusję dorosłym

Gość fgfgfd

To ja wam napiszę o moich sąsiadach: ona ma 7-kę dzieci, każde ma innego ojca i o dziwo znalazła jelenia (nawet fajne ciacho), który się z nią ożenił. Ona wcale jakąś fajną laską nie jest, włosy nie zrobione, makijażu brak, cera nijaka - poszarzała, ubiór zwykły, niczym się nie wyróżnia, typowa matka polka. A mimo to facet chciał się z nią związać i zamieszkać z siódemką nie swoich dzieci.

Gość Gosc
57 minut temu, frog_in_the_fog napisał:

twoja opinia dużo mówi o środowisku, w jakim się obracasz.

na plus dla twoich puszczalskich koleżanek - one przynajmniej wiedziały, co to antykoncepcja. ty nawet tego nie potrafiłaś ogarnąć.

Zielony czubku nie wiesz z kim piszesz więc nie tworz chorych teorii :D

Gość Gosc
1 godzinę temu, frog_in_the_fog napisał:

taaak, każdy przystojny, młody, wykształcony i dobrze zarabiający facet bez zobowiązań MARZY PO NOCACH o leniwej babie, której jedyną pracą w życiu było rozkładanie nóg przed gachem, nierobem i alkoholikiem.

wszyscy ci panowie na pewno ustawią się w kolejce, żeby tatusiować tym dzieciom z genami owego tatusia, który jeszcze pewnie od alimentów będzie się uchylał.

myślę, że powinnaś zainstalować drabinki przy oknach, bo do leniwych, rozlazłych mamusiek najlepsi samcy walą drzwiami i oknami 😄

Nie wiem czy wiesz ale samotna matka też może być zadbana atrakcyjna młoda wykształcona i przy kasie... Widać mało życie znasz. Poza tym wychodzi Twoje kiepskie wychowanie. Nie masz szacunku do kobiet. To najgorszy z możliwych typów facetów do trafienia

Gość Pierdolicie

Na ogół to kobieta zostaje sama z dzieckiem, bo facet zawija dupę i idzie do innej, a dzięki temu, że to nie on ma dziecko na głowie ma łatwiej. 

Dlaczego? Ludzie są istotami stadnymi, życie w samotności nikogo normalnego nie kręci, nawet osoby aspołeczne szukają związków. Samotne matki jeśli mają problemy finansowe, to na ogół winę ponoszą ojcowie dzieci, którzy migają się od płacenia alimentów. 

30 minut temu, Gość Gosc napisał:

Nie wiem czy wiesz ale samotna matka też może być zadbana atrakcyjna młoda wykształcona i przy kasie... Widać mało życie znasz. Poza tym wychodzi Twoje kiepskie wychowanie. Nie masz szacunku do kobiet. To najgorszy z możliwych typów facetów do trafienia

z pewnością gość Monika, która zrobiła sobie dwoje dzieci z - jak sama pisze - leniem i alkoholikiem i wspomina o zasiłkach z mopru, jest właśnie taką dobrze zarabiającą kobietą sukcesu :D

Gość Gosc
7 minut temu, czerwona biedrona napisał:

Samotna matka nie jest czlowiekiem sukcesu

Haha nie patrz na ludzi pod swoim kątem rozumiem że mieszkasz kątem u mamy bądź wynajmujesz tania kawalerke robisz za 1600zl i nic nie udało Ci się osiągnąć ale nie każdy ma tak jak ty🙂 Ja zarabiam 2,5 raza więcej zajmuje stanowisko kierownicze mam własne mieszkanie 70m , auto, i wakacje 🙂 i oczywiście mój największy sukces to moja 2 dzieci to moja przyszłość i inwestycja  a tobie nikt nie poda szklanki wody na starość 😉

Gość Gdjnd

Są różne samotne matki tak samo jak są różni samotni ojcowie, rozwodnicy, itd. Niektórzy pochodzą z patologii, inni żyją normalnie, a jeszcze inni pływają w luksusach. Można być samotną matką lekarzem jak i samotną matką meliniarą. Dlaczego wszystkich wrzucacie do jednego worka?

Gość Gosc
2 minuty temu, czerwona biedrona napisał:

Masz dzieci tylko po to aby podaly wode. Smutne to.

Tylko tyle zrozumiales/las z tego co napisałam? Widzisz dzieci nie są wyznacznikiem osiągnięć życiowych. Możesz ich nie mieć i zobacz w jakim punkcie życia jesteś ile masz co osiągnąłem do tej pory? A możesz mie nawet 5 dzieci i osiągnąć wszystko i być szczęśliwym spełnionym człowiekiem... Ale może to zrozumiesz jak podrosniesz 🙂

Gość Facet

Jeśli babka jest z patologii to wiadomo, nawet nie ma o czym mówić. 

Natomiast jeśli jest nawet nie.alna, zadbana, samodzielna itp itd  to zawsze ale to zawsze będzie kochała dziecko bardziej niż kogo i jego.  Zawsze będzie ona plus dziecko i ktoś na dostawke. Nigdy nie poczujesz się jako czesc tej rodziny. W ogóle już nigdy nie stworzyć pół do rodziny. 

Gość może morze
33 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Haha nie patrz na ludzi pod swoim kątem rozumiem że mieszkasz kątem u mamy bądź wynajmujesz tania kawalerke robisz za 1600zl i nic nie udało Ci się osiągnąć ale nie każdy ma tak jak ty🙂 Ja zarabiam 2,5 raza więcej zajmuje stanowisko kierownicze mam własne mieszkanie 70m , auto, i wakacje 🙂 i oczywiście mój największy sukces to moja 2 dzieci to moja przyszłość i inwestycja  a tobie nikt nie poda szklanki wody na starość 😉

A ty swojej starej będziesz na starość dupę podcierać czy wypniesz się na nią tak jak ona na ciebie, kiedy poznała nowego fagasa?
Twoje dzieci będą dokładnie takie jak ty, więc na dużo nie licz

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość może morze napisał:

A ty swojej starej będziesz na starość dupę podcierać czy wypniesz się na nią tak jak ona na ciebie, kiedy poznała nowego fagasa?
Twoje dzieci będą dokładnie takie jak ty, więc na dużo nie licz

Och jaki wysoki poziom kultury osobistej. Gdzie cie chwali ? Moja mama jest z moim tatem już 35 lat po ślubie także nie trafiłeś z komentarzem. Oczywiście dla swojej mamy zrobię wszystko 🙂 widzisz jestem przeciwieństwem ciebie. Ja szanuje wszystkich ludzi nawet takich jak ty. 🙂

Gość Gosc
27 minut temu, czerwona biedrona napisał:

Ty jestes spelniona. Ciekawe

Tak jestem. I tobie również tego życzę 🙂

Gość Gosc
10 minut temu, Gość Facet napisał:

Jeśli babka jest z patologii to wiadomo, nawet nie ma o czym mówić. 

Natomiast jeśli jest nawet nie.alna, zadbana, samodzielna itp itd  to zawsze ale to zawsze będzie kochała dziecko bardziej niż kogo i jego.  Zawsze będzie ona plus dziecko i ktoś na dostawke. Nigdy nie poczujesz się jako czesc tej rodziny. W ogóle już nigdy nie stworzyć pół do rodziny. 

Na jakiej podstawie wyciągasz takie wnioski? A jak masz swoje dziecko w związku to też stajesz się dostawka? 

Gość może morze
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Tak jestem. I tobie również tego życzę 🙂

Chyba w siedzeniu od rana do wieczora na kafe

Gość gość
13 godzin temu, Gość 3maj krótko napisał:

dziecko kochają ale od faceta chcą mieć tylko korzyści na swoje rozrywki i zachcianki

I nawzajem - faceci nie  oczekują tylko korzyści? zaspokajania swoich zachcianek?

Jeśli tak właśnie myślisz, to trzymaj się od samotnych matek z daleka i nie krzywdź tak,  jak już jeden skrzywdził 😞

Nie bronię wszystkich, bo wiem, że nie wszystkie są takie same ale wszystkich jest mi po prostu i po ludzku żal. Też jestem matką.

Gość Gosc
6 minut temu, Gość może morze napisał:

Chyba w siedzeniu od rana do wieczora na kafe

jestem tu pierwszy raz 🙂

Gość srarikkkk
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

jestem tu pierwszy raz 🙂

Pogrążaj się dalej. Teściowej dziecko podrzucasz i tu kiśniesz larwo

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość srarikkkk napisał:

Pogrążaj się dalej. Teściowej dziecko podrzucasz i tu kiśniesz larwo

Niestety znów nie trafiłeś. Nie szkoda ci Energi na próbę obrażenia mnie?szkoda twojego czasu bo ja znam swoją wartość i próby obrażenia mnie przez kogoś takiego jak ty są na nic. A wiesz złość piękności szkodzi więc uwazaj bo za bardzo nie masz czym szatac 😉 pozdrawiam serdecznie 😄

Gość srarikkkk
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Niestety znów nie trafiłeś. Nie szkoda ci Energi na próbę obrażenia mnie?szkoda twojego czasu bo ja znam swoją wartość i próby obrażenia mnie przez kogoś takiego jak ty są na nic. A wiesz złość piękności szkodzi więc uwazaj bo za bardzo nie masz czym szatac 😉 pozdrawiam serdecznie 😄

Popatrz na swój opryszczały włochaty pysk  i zwał tłuszczu na brzuchu a potem się wypowiadaj na temat czyjej piękności , rozlazła hipochondryczko

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość srarikkkk napisał:

Popatrz na swój opryszczały włochaty pysk  i zwał tłuszczu na brzuchu a potem się wypowiadaj na temat czyjej piękności , rozlazła hipochondryczko

Tak czytam twoje wypociny i nie wierzę że to akurat ten plemnik wygrał wyscig szok widać można żyć bez mózgu. Kończę bo szkoda mi czasu 

Gość srarikkkk

Prawda boli, co?
Masz wredny charakter jak twoja matka i nikt juz cię nie zechce

Gość Dhhdb

Wśród samotnych matek nie widziałam nigdy tyle patologii co na tym pseudoforum ;)

Gość gość

Żaba to baba slepcy...

Gość Jamci

Wiele kobiet traktuje małżeństwo czy związek jako środek to posiadania dziecka.  Wiele żon po urodzeniu zamienia się tylko w matki i zapomina całkowicie o mężczyźnie albo traktuje go jako dostarczyciela pieniędzy i co najwyżej przypomina sobie o nim od czasu do czasu jak jest im potrzebny.  W normalnych związkach gdzie dziecko jest wspólne.  A co dopiero jak dziecko jest tylko jej? 

Gość gość
24 minuty temu, Gość gość napisał:

Żaba to baba slepcy...

to jeszcze gorzej, jak chłop głupi to jeszcze sobei można wytłumaczyć, zę to brakująxce ogniwo między ludźmi i małpami, ale prymitywne baby to już czysta masakra