Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Enonymous

Zdrada i naiwność?

Polecane posty

Witam, mam może typowy a może nietypowy objaw zdrady, jestem z dziewczyną 6 lat nie były to piękne lata, zmagaliśmy się prawie od początku z wieloma problemami głównie przez moje szczeniaczki rozumowanie w tamtych latach, zdarzyło się kilka kłamstw z mojej strony a także niespecjalne pielęgnowanie zwiazku, myślenie że raz zdobyta już na zawsze jest moja no cóż muszę być szczery w swoich błędach byscie mogli lepiej ocenić sytuację, ona poszła do pracy niby wszystko pięknie fajnie dodam że także pracuje, ogólnie z czasem kończąc pracę potrafiła wracać po 4 godzinach, potem 8 (jej praca mieści się około godziny od domu pieszo) nabieralem podejrzeń i zacząłem nieraz stać przed jej firma gdy kończyła pracę i tak nawet kilka godzin dłużej bo wcześniej mówiła że czasami jej godziny przedluzaja, przejdźmy dalej skonfrontowalem ja wracając raz nad ranem z pracy a ona spala, budziki jej dzwoniły ale ona się nie obudziła i to był mój punkt bo spojrzałem w telefon i zamarłem miała na tapecie zdjęcie z innym w którym on ją całował a ona była uśmiechnięta, tak mnie to zniszczyło że zamiast spać po nocce spilem się z rozpaczy, skonfrontowalem ja z tym i przyznała się do zdrady, ogólnie ból był Koszmarny ale liczyłem że naprawimy to a ja tak ja kocham że mimo wszystko wybaczylbym... Ale nie przestała do teraz widzę jak pisze z nim i się uśmiecha do telefonu bo czasem gwałtownie zajrze jej w ekran z zniszczonego zaufania, przez to wszystko nabawiłem się wrwnętrznego lęku... Dodam że w tym czasie odkąd się to zaczęło usłyszałem od niej tyle złych słów... ona cale dnie siedzi w telefonie i z nim pisze... Muszę to znosić do czasu wyprowadzki ale to tak mnie niszczy.. Jak ocenianie ta cała sytuację ? Wiem chaotycznie napisalem, ale to przez nerwy.