Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc anonymus

Zerwalam z nim,siedze i prawie płacze

Polecane posty

Gość gosc anonymus

Ogólnie jest fajnym chłopakiem ale Nie zaspokajał  moich potrzeb i wolałam to skonczyc szybciej niż później.Raz zwrocilam mu uwage, to bylo kilka miesiecy temu, wiecej nie zamierzam.

Przyjął to spokojnie,ale i tak jest mi zle, smutno... moze nawet mam poczucie winy.. Zwłaszcza ze byl mi wierny i czekal na mnie pół roku az wróce zza granicy, 

a ja czuje jakbym go zrobila w ...a...Po powrocie do kraju zerwalam a jeszcze kolega dał mi wymowny komentarz (byl miedzy nami flirt 2 miesiace temu ) na profilu  i on to zobaczyl

Chyba pojde po wodke

Gość uff

współczuję, wiem, że danie komuś kosza jest trudne..ale jeśli czujesz, że nie był dla Ciebie to musiałaś tak widocznie zrobić 😞

mnie też bolało odrzucanie facetów, których musiałam odrzucić więc Cię rozumiem 🙂 nie  tylko porzucona strona cierpi. 

Gość gosc

potrzeb seksualnych nie zaspokajal, czy innych?

Gość eeee
11 godzin temu, Gość gosc anonymus napisał:

Raz zwrocilam mu uwage, to bylo kilka miesiecy temu, wiecej nie zamierzam.

szacun

szkoda,że nie zrozumiał, trzymaj się

Gość ...

szma'ta flirtowała z innym będąc w związku. karma do ciebie wróci zdz'iro obrzydliwa

Gość Majka

Flaszka sposobem na wszystko wiem coś o tym sama poszłam pić po zerwaniu z chłopakiem. Trzymaj się bedzie dobrze!

Gość Gjkj
15 godzin temu, Gość gosc anonymus napisał:

Ogólnie jest fajnym chłopakiem ale Nie zaspokajał  moich potrzeb i wolałam to skonczyc szybciej niż później.Raz zwrocilam mu uwage, to bylo kilka miesiecy temu, wiecej nie zamierzam.

Przyjął to spokojnie,ale i tak jest mi zle, smutno... moze nawet mam poczucie winy.. Zwłaszcza ze byl mi wierny i czekal na mnie pół roku az wróce zza granicy, 

a ja czuje jakbym go zrobila w ...a...Po powrocie do kraju zerwalam a jeszcze kolega dał mi wymowny komentarz (byl miedzy nami flirt 2 miesiace temu ) na profilu  i on to zobaczyl

Chyba pojde po wodke

Wróć do niego jak fajny, a jak jest zły w łóżku,to kup sobie wibrator z ruchem posuwistym i masazer łechtaczki. Mi pomogło i nie widzę potrzeby szukania seksu na boku. Napisz do niego i powiedz że popełniłas błąd i chcesz żeby wrócił,bo może ci się już nie trafić drugi taki dobry

Gość gosc anonymus

Seks akurat jest ok, jestesmy dopasowani pod tym wzgledem, po prostu nie sprawdził sie jako bliska osoba. Oczekuje wiekszego zainteresowania, troski itd a on oprócz slow ze mu zalezy i obietnic nie robil nic zeby okazac jak mu zalezy wiec dalam sobie spokoj.Chce kogos zakochanego we mnie, okazujacego uczucia a nie takiego...chociaz on zimny ogolnie nie jest, sadze, ze raczej nie szalał za mną i tyle. Dlatego szkoda mojego czasu na bycie zapchajdziurą, zwrócilam mu uwage na to raz żeby nie pluć sobie w brode,puscil to mimo uszu, trudno...ale i tak jest mi przykro, bardzo, nie wiem czy bardziej od niego 

gość uff i inni - dziekuje za wsparcie ,to dla mnie ważne 🙂

Gość gosc anonymus

Nie zrobilam nic złego, to był niewinny flirt, miłe słowa, nic ostrego czy przesłodzonego, nie doszlo też do kontaktu fizycznego

To bylo 2 miesiace temu gdy juz wiedzialam ze z tego zwiazku nic nie bedzie, czekałam ze moze zwróci na mnie wieksza uwage, no ale nic...mozna powiedzieć olewka,obydwoje troche zawinilismy, bylo duzo emocji, obietnic ale tylko tyle, zwłaszcza na poczatku, ale wiem ze był mi wierny, jakies pokrecone to wszystko

3/4 miesiace temu juz wiedzialam ze nic z tego nie bedzie,potem poznalam tego chłopaka, no ale poki co nie szukam zadnych znajomości i z tym mam sporadyczny kontakt, przystopowałam go bo chcial czegos wiecej

Gość gosc anonymus

Chyba jednak pójde po tą wódke bo nie wytrzymam 😕

Gość oczywiscie

A gdzie byłas za granicą?