Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci którzy twierdzą, że wolą delikatne i naturalne dziewczyny

Polecane posty

Gość gość
Przed chwilą, Gość Natura napisał:

Absolutnie, ja tu bronie natury kobiecosci i delikatnosci 🙂

Bronisz czegoś czego nikt nie zaatakował? To pokolenie jest niesamowite! 

Gość Natura

Zadbana natura ma gładką skorę, delikatny makijaz, zadbane wlosy, wszystko z wyczuciem, zmeczylyscie mnie 😉 naraa

Gość gość

Zadbana natura ma gładką skorę, delikatny makijaz, zadbane wlosy, wszystko z wyczuciem, zmeczylyscie mnie 😉 naraa

wreszcie...dziękuję i do widzenia

Gość Natura

To zamien slowa bronie na reprezentuje czepialska pannico 🙂 i zaraz bedzie ci lepiej

Gość Natura

Ja zawsze na was dzialam jak plachta na byka:) uwielbiam kafeterie 😉

Gość Facet

Ja jak widzę naturalne paznokcie to zazwyczaj są nierówne, któryś jest krótszy i "goni" resztę. 

A jeśli chodzi o piersi to 2 razy zakapowalwm się dopiero po dotyku. Poza tym większość czasu spędzasz jednak z ubrana partnerka.  I ważne żeby wtedy ładnie wyglądała. 

No i to co ktoś tam pisał wyżej. Tu chodzi o kasę.  Jak coś jest dobrze zrobione to się nawet nie zakapujesz. I przede wszystkim trzeba mieć gust, wtedy nie tylko potrafisz dobrze dobrać ubranie ale i zabieg. :)

Gość gość

To zamien slowa bronie na reprezentuje czepialska pannico 🙂 i zaraz bedzie ci lepiej

ale po co? Temat tego nie wymaga

Gość gość
1 minutę temu, Gość Natura napisał:

Ja zawsze na was dzialam jak plachta na byka:) uwielbiam kafeterie 😉

Jesteś irytująca, przyznaję, ale to cecha większości egocentryków którzy nie potrafią czytać

Gość gość
2 minuty temu, Gość Facet napisał:

Ja jak widzę naturalne paznokcie to zazwyczaj są nierówne, któryś jest krótszy i "goni" resztę. 

A jeśli chodzi o piersi to 2 razy zakapowalwm się dopiero po dotyku. Poza tym większość czasu spędzasz jednak z ubrana partnerka.  I ważne żeby wtedy ładnie wyglądała. 

No i to co ktoś tam pisał wyżej. Tu chodzi o kasę.  Jak coś jest dobrze zrobione to się nawet nie zakapujesz. I przede wszystkim trzeba mieć gust, wtedy nie tylko potrafisz dobrze dobrać ubranie ale i zabieg. 🙂

Już nawet pomijając operacje plastyczne. Mało jest facetów którzy "zabraniają" swoim partnerkom makijażu, ale lecą na każdą mocno wymalowaną kobietę? Sama znam kilka takich przypadków. Każdy z tych facetów zdradzał.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Facet napisał:

No i to co ktoś tam pisał wyżej. Tu chodzi o kasę.  Jak coś jest dobrze zrobione to się nawet nie zakapujesz. I przede wszystkim trzeba mieć gust, wtedy nie tylko potrafisz dobrze dobrać ubranie ale i zabieg. 🙂

Jeśli któryś jest krótszy to posiadaczka chyba niezbyt zadbana bo wystarczy pilnik. Zresztą faceci też mają żałobę często i długie pazury. Na rzygi mnie zbiera gdy to widzę. A mózg mi ro...alo zdjęcie na fejsie z zaręczyn bo oczywiście trzeba się pochwalić... na którym były dłonie z pierścionkiem a wybranek miał czarne z brudem. Klasa. 

Gość Natura

Lubie draznic pogladami czepliwe panienki:) niewiele wam potrzeba by podgryzac innych:) zauwaz ze nigdy personalnie nie gryze a wy tak 🙂

Gość gość

Jakimi poglądami? Póki co nie przedstawiłaś żadnych. Drażnisz tym, że nie piszesz na temat. Przeczytaj pierwszy post jeszcze raz.

Chcesz pogadać o kanonach piękna to załóż inny temat.

Gość Gosc

jeśli chodzi o piersi to 2 razy zakapowalwm się dopiero po dotyku. 

X

I jakie wrazenia po dotyku ? Kobiety , ktore sie robia traca umiar . Wystarczy popatrzec na Panie z telewizji . Jest dobrze , ale one chca wiecej , lepiej , bardziej i nie potrafia przestac . Jedna Pani np.niepotrzebnie sie robila , bo jest gorzej chociaz teoretycznie powinno byc lepiej .Juz nie ta sama twarz , a w jej zawodzie to bląd . Druga przesadzila z kolejnym zabiegiem i jest juz tendencja spadkowa . A kiedys byla ladna . Duzo ich . Domyslcie sie bez nazwisk .

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

X

I jakie wrazenia po dotyku ? Kobiety , ktore sie robia traca umiar . Wystarczy popatrzec na Panie z telewizji . Jest dobrze , ale one chca wiecej , lepiej , bardziej i nie potrafia przestac . Jedna Pani np.niepotrzebnie sie robila , bo jest gorzej chociaz teoretycznie powinno byc lepiej .Juz nie ta sama twarz , a w jej zawodzie to bląd . Druga przesadzila z kolejnym zabiegiem i jest juz tendencja spadkowa . A kiedys byla ladna . Duzo ich . Domyslcie sie bez nazwisk .

A ile razy muszą mieć kolejne zabiegi tylko po to, żeby poprawić to co poszło nie tak. Tylko to jest zupełnie inna dyskusja. Moim zdaniem wygląd to sprawa drugorzędna w tym wypadku, osobiście bałabym się wszczepiać coś sobie pod skórę. 

Gość Facet
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

X

Normalne.  Ja tam nie lubię miętosic piersi, ale to jak wyglądał w bieliźnie przed to do dzisiaj pamiętam..  ..I jak wszyscy mi jej zazdroscili :)

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Facet napisał:

Normalne.  Ja tam nie lubię miętosic piersi, ale to jak wyglądał w bieliźnie przed to do dzisiaj pamiętam..  ..I jak wszyscy mi jej zazdroscili 🙂

😄 I piszesz to o czym pisze autorka . Sztuczne cycki i wszyscy zazdroscili. Co do dotyku to slyszalam , ze sa zimne , twarde i nieprzyjemne , ale to pewnie te zle dobrane ? 

Gość gość

Pamiętacie skandal Hugh Granta? Jego partnerką była Liz Hurley, stanowili świetnie dobrany związek, ona była piękną, inteligentną, elegancką kobietą. On został aresztowany za seks z prostytutką na parkingu...

W tamtym okresie był znany z mówienia o tym jak bardzo kocha partnerkę i jak ważna jest wierność 😄

Gość Facet

Ale co ma  wygląd kobiety do wierności.  Każdy zawsze zdradzi.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Facet napisał:

Ale co ma  wygląd kobiety do wierności.  Każdy zawsze zdradzi.

Po pierwsze - nie każdy.

Po drugie - chodzi o hipokryzję. O facetów którzy zarzekają się, że czegoś nie lubią, ale w praniu wychodzi inaczej. O takich ludzi jak ten facet na pierwszej stronie który stwierdził, że najlepiej złapać "szarą myszkę" i żeby przerabiała się dla niego.

Gość Facet

Nie rozumiem o co Ci chodzi.  Tylko przegrywy twierdzą że lubią naturalne bo na inne nie mają szans. 

Po drugie zrobić z szarej myszki kobiete pod siebie to marzenie każdego faceta 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Facet napisał:

Nie rozumiem o co Ci chodzi.  Tylko przegrywy twierdzą że lubią naturalne bo na inne nie mają szans. 

Właśnie o tych "przegrywów", bo o nich jest temat. Aczkolwiek myślę, że przesadzasz. Nie sądzę, że absolutnie każdy facet marzy o przerabianiu kobiety. To raczej cecha kogoś kto kobiety traktuje przedmiotowo i sam ma kompleksy. 

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Facet napisał:

Oblesne jest to co piszesz. Niech faceci najpierw zaczna od siebie . Adonisy z Koziej Wólki. Zreszta zadajesz sie z plastikami , niezbyt dobrze sie to kojarzy . Puste dziunie z insta , sponsiring , burdel i te sprawy.

Gość Facet

To Ty masz problem że ktoś z kilkoma ulepszeniamu w urodzie kojarzy Ci się z pustymi lalami. Z resztą przy tych " pelnych" :) to człowiek traci radość życia. 

A co do przerabiania kobiet pod swój gust. Każdy facet lubi jak kobieta się ubiera tak jak on lubi. Ba, nawet kobiety to lubią

Gość Natura

Bede pisac co chce i gdzie chce, analiza dlugosci paznokci jakos cie nie sprowokowala do gloszenia by inny temat zalozyli

Gość gość
16 minut temu, Gość Facet napisał:

To Ty masz problem że ktoś z kilkoma ulepszeniamu w urodzie kojarzy Ci się z pustymi lalami. Z resztą przy tych " pelnych" 🙂 to człowiek traci radość życia. 

A co do przerabiania kobiet pod swój gust. Każdy facet lubi jak kobieta się ubiera tak jak on lubi. Ba, nawet kobiety to lubią

Mnie się tak absolutnie nie kojarzy, chodzi o to co niektórzy faceci mówią, a co myślą i robią. 

Gość gość

I kobiety wcale nie lubią zmieniać się dla facetów. Tak robią te które mają kompleksy i myślą, że bez tego nigdy nikogo nie znajdą. Dużo lepiej jest związać się z komu się podobamy w istniejącej wersji - jakaby ona nie była.

Gość Gosc

Baby tez mowią o milosci a chodzi o kase, i rozplòd, a faceci chca seksu, a kto im sie spodoba to indywidualne, lepiej znajdz jednego zamiast mielic ktory i z iloma pojdzie, bedzie chcial to pojdzie bez wzgledu na wyglad

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Baby tez mowią o milosci a chodzi o kase, i rozplòd, a faceci chca seksu, a kto im sie spodoba to indywidualne, lepiej znajdz jednego zamiast mielic ktory i z iloma pojdzie, bedzie chcial to pojdzie bez wzgledu na wyglad

Nie sądzisz, że świat byłby piękniejszy gdyby ludzie byli szczerzy?

Gość Gosc

Piszesz nie na temat

Gość gość

To jest na temat. Dużo bardziej fair byłoby gdyby faceci jednak wiązali się z kobietami które im sie podobają, a nie szarymi myszkami które będą próbować zmieniać albo zdradzać. 

Zazwyczaj "wyzywanie" tych atrakcyjniejszych/zrobionych to taktyka, a nie prawdziwa opinia.