Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci którzy twierdzą, że wolą delikatne i naturalne dziewczyny

Polecane posty

Gość Co za kurde szajs

OOOO ale sie ...ziałem po przeczytaniu tego tematu - taaaaaaak prawdziwi mezczyzni zabiegają o naszprycowane laski bo to prawdziwe kobiety - im wiecej w ryju i na ryju tym lepiej. TAAAAAAAAK zesrałem się.

Gość gość

Jeżeli tak zrozumiałeś ten temat to nic dziwnego, że musisz nosić pieluchy

Gość wpunkt
25 minut temu, Gość gość napisał:

To jest na temat. Dużo bardziej fair byłoby gdyby faceci jednak wiązali się z kobietami które im sie podobają, a nie szarymi myszkami które będą próbować zmieniać albo zdradzać. 

Zazwyczaj "wyzywanie" tych atrakcyjniejszych/zrobionych to taktyka, a nie prawdziwa opinia.

w punkt, jak ja czasem słysze przy swoich żonach czy dziewczynach to czy tamto, z reguły przy tych z nadwagą jak to nie lubia takich malowanych bo to łątwe bo to tamto, żonka potem tez tak chodzi i powtarza, przeciez to jest żałosne, ewidentnie cos w małżeństwie jest nie tak, to trzeba podbić ego na kimś innym bo u nas żle, żałosne i fakt, hipokryzja na całego

Gość Gosc

Faceci lubią piękne kobiety, do rodzenia potrzebna dobra kucharka co w tym dziwnego, te dobre kucharki mysla o bezpieczenstwie w zyciu, to uklad na potomstwo, jest jeszcze milosc ale to nie dla przecietnych bab i facetow

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Faceci lubią piękne kobiety, do rodzenia potrzebna dobra kucharka co w tym dziwnego, te dobre kucharki mysla o bezpieczenstwie w zyciu, to uklad na potomstwo, jest jeszcze milosc ale to nie dla przecietnych bab i facetow

to idź i wracaj do swojego układu na potomstwo a nie zaśmiecasz tu forum ludziom myślącym, wracaj do chlewa swojego troglodyto

Gość Gosc

Odpowiadam tylko, tresc nie pasuje to teraz foch?

Gość Gosc

To  chcesz tej szczerosci czy nie? Zdecyduj sie

Gość gość
6 minut temu, Gość Gosc napisał:

To  chcesz tej szczerosci czy nie? Zdecyduj sie

nie jestem autorką, dopiero tu weszłam, ale napsiałeś już co wiedziałeś, zostałeś oceniony i już dziękujemy, żyj swoim trybem

Gość Gosc

A co ? Ty tu ruchem zarządzasz?

Gość gość
11 minut temu, Gość Gosc napisał:

A co ? Ty tu ruchem zarządzasz?

nie ale im głupot mniej tym lepiej , już napisałeś i nara po co dalej się kompromitować, lepiej przepracuj to ze specjalistą

Gość gość

Wolę ciebie od seksownej wiesz kogo. 

Gość Gosc

A to nie jestes w puli tych wyjątkowych ktorzy potrafią kochac zamiast syczec na wszystkich wokol?

Gość gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

A to nie jestes w puli tych wyjątkowych ktorzy potrafią kochac zamiast syczec na wszystkich wokol?

skoncz piertolic i wracaj do kucharki przygłupie, o czym z tobą gadać

Gość gość

Tamta jest seksowna ale co zrobić. 

Gość 8Hfruiut600

Za nieumalowanymi laskami zaden facet sie nie ogląda na ulicy,chyba ze ma bardzo zgrabne nogi i króciutką mini ale takie raczej sie malują

a niektórzy mówią, że wolą te naturalne, a one tak naprawdę mają sporo makijażu + zabiegi tylko potrafią to zrobić tak żeby nie było widać że to sztuczne czy tapeta. a faceci takich rzeczy nie rozróżniają :D

Gość gość
2 godziny temu, goshkaa napisał:

a niektórzy mówią, że wolą te naturalne, a one tak naprawdę mają sporo makijażu + zabiegi tylko potrafią to zrobić tak żeby nie było widać że to sztuczne czy tapeta. a faceci takich rzeczy nie rozróżniają 😄

Niektore kobiety twierdza, ze z delikatnym makijazem sa naturalne...wiec wiesz.

Dla mnie naturalna kobieta to taka ktora jest naturalna, a nie taka udaje. 

Gość Onnn

Ja też w życiu umówiłem się z kobieta która opisała siebie jako naturalną. Średnia z twarzy, a tak zarosnietej córki to w życiu nie widziałem.  Myślałem że zwymiotuje.

Gość Gość
20 godzin temu, Gość 8Hfruiut600 napisał:

Za nieumalowanymi laskami zaden facet sie nie ogląda na ulicy,chyba ze ma bardzo zgrabne nogi i króciutką mini ale takie raczej sie malują

Nieprawda😉 za takimi to i kobiety się oglądają, oczywiście mówimy o nieumalowanej ale pięknej, zadbanej i eleganckiej kobiecie.

Gość gość

Female-gremlin . 

Gość gość

ja bym chciał kawał baby i żeby miała myszkę niegoloną lub tylko po bokach trochę no i lubiącą perwersje wszelakie , już nie napiszę jakie .

Gość Pan Brodacz
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Nieprawda😉 za takimi to i kobiety się oglądają, oczywiście mówimy o nieumalowanej ale pięknej, zadbanej i eleganckiej kobiecie.

Oj dziś taką widziałem 😍 Ubrana cieplutko, nikt uwagi nie zwrócił na nią, bo nie widział tego co ja 😀 Fakt Pani około 30? PS: Zauważyłem, że brodacze przykuwają uwagę wspaniałych Pań 🤩

Co do tematu to nie lubię, a wręcz bierze mnie na wymioty gdy widzę tonę tapety, cholernie wie jaki specyfik w ustach i wycackane chemia twarze. Sylikon to na uszczelki, a nie w piersi. Nie na darmo mówią, że piękna i inteligentna kobieta wie jak podkreślić swoją urodę bez świecenia tylkiem czy biustem. I takie Panie to jest właśnie to 😎

Gość gość
25 minut temu, Gość Pan Brodacz napisał:

Oj dziś taką widziałem 😍 Ubrana cieplutko, nikt uwagi nie zwrócił na nią, bo nie widział tego co ja 😀 Fakt Pani około 30? PS: Zauważyłem, że brodacze przykuwają uwagę wspaniałych Pań 🤩

Co do tematu to nie lubię, a wręcz bierze mnie na wymioty gdy widzę tonę tapety, cholernie wie jaki specyfik w ustach i wycackane chemia twarze. Sylikon to na uszczelki, a nie w piersi. Nie na darmo mówią, że piękna i inteligentna kobieta wie jak podkreślić swoją urodę bez świecenia tylkiem czy biustem. I takie Panie to jest właśnie to 😎

I az taka masz potrzebe obrazania kobiet ktore ci sie niby nie podobaja? Cos mi mowi, ze pod ta broda masz brzydka twarz i dlatego wybierasz kobiety w ktorych inni nic nie widza.

Gość Pan Brodacz
36 minut temu, Gość gość napisał:

I az taka masz potrzebe obrazania kobiet ktore ci sie niby nie podobaja? Cos mi mowi, ze pod ta broda masz brzydka twarz i dlatego wybierasz kobiety w ktorych inni nic nie widza.

Czy ja obrażam kobiety? Nie znasz mnie. To po pierwsze. Po drugie atakuje mnie co może zaraz po skutkować zaoraniem cię w jednym komentarzu. Po trzecie nie obrażam ludzi, którzy mnie nie obrażają czyt. Robię to co ktoś robi mi. Po czwarte wyrażanie zdania ogolnikowo (nie podałem ani jednego nazwiska) jest obraza wszystkich ludzi? 

Szukasz zaczepki atencjuszko/szu i nic więcej. 

Broda nie kryje brzydkiej twarzy. 

To, że na kogoś popatrzę i skomplementuje na forum nie oznacza nic nadzwyczajnego. Wielu osobom mówię komplementy czy chwale ich 😊

Gość gosc
19 minut temu, Gość Pan Brodacz napisał:

Czy ja obrażam kobiety? Nie znasz mnie. To po pierwsze. Po drugie atakuje mnie co może zaraz po skutkować zaoraniem cię w jednym komentarzu. Po trzecie nie obrażam ludzi, którzy mnie nie obrażają czyt. Robię to co ktoś robi mi. Po czwarte wyrażanie zdania ogolnikowo (nie podałem ani jednego nazwiska) jest obraza wszystkich ludzi? 

To, że na kogoś popatrzę i skomplementuje na forum nie oznacza nic nadzwyczajnego. Wielu osobom mówię komplementy czy chwale ich 😊

Ale co ty w niej zobaczyles ? Wytlumacz mi . Ubrana cieplutko , wiec mocno zakryta . Co ty takiego ujrzales , czego nie zobaczyli inni ? 😄

Gość gość
26 minut temu, Gość Pan Brodacz napisał:

Tak, twój opis kobiet które podobno ci się nie podobają jest bardzo chamsk, a zaorać to możesz sobie ogródek 😄

Temat jest właśnie o takich facetach jak ty - przewrażliwionych, którzy mają więcej do powiedzenia na temat tego co im się nie podoba (ta, jasne), niż tego co ich podobno przyciąga. I ten tekst..."inni tego nie widzą". Brodaty hipster, wyjątkowy jak płatek śniegu 😄

Gość Pan Brodacz

To spojrzenie. Trochę szczęścia gdy spojrzenia zderzyły się, a następnie pojawił się uśmiech na jej twarzy 😀 Szczerość, szczęście z małych rzeczy to zobaczyłem. Trochę ciężko opisać to słowami żeby oddać to co widziałem czy czułem. 

Nie trzeba się rozebrać jak do rosołu żeby zainteresować sobą faceta. 

Wiem co powiesz. To co napisałem przecież można powiedzieć czy odczuć przy każdej tego typu sytuacji. Mam nadzieję, że zrozumiesz o co mi chodzi 😊

Gość gosc
10 minut temu, Gość gość napisał:

Tak, twój opis kobiet które podobno ci się nie podobają jest bardzo chamsk, a zaorać to możesz sobie ogródek 😄

Temat jest właśnie o takich facetach jak ty - przewrażliwionych, którzy mają więcej do powiedzenia na temat tego co im się nie podoba (ta, jasne), niż tego co ich podobno przyciąga. I ten tekst..."inni tego nie widzą". Brodaty hipster, wyjątkowy jak płatek śniegu 😄

To nie bylo do mnie , ale czytam i zapytam . Autorko mam wrazenie ,ze sobie zrobilas co nie co ,tu i tam . Za bardzo zaciekle bronisz tego pogladu , ze wszystkim sie podobaja plastiki tylko udaja ,ze nie . Zaczynam miec wrazenie , ze sama napchalas sie kwasem , botoksem czy silikonem i probujesz siebie i innych przekonac , ze tym ktorzy sie toba nie interesuja tez sie podobasz 😉 . Napisz o sobie . Wygladasz jak blachara z insta czy bardziej naturalna ?

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Pan Brodacz napisał:

To spojrzenie. Trochę szczęścia gdy spojrzenia zderzyły się, a następnie pojawił się uśmiech na jej twarzy 😀 Szczerość, szczęście z małych rzeczy to zobaczyłem. Trochę ciężko opisać to słowami żeby oddać to co widziałem czy czułem. 

Nie trzeba się rozebrać jak do rosołu żeby zainteresować sobą faceta. 

Wiem co powiesz. To co napisałem przecież można powiedzieć czy odczuć przy każdej tego typu sytuacji. Mam nadzieję, że zrozumiesz o co mi chodzi 😊

Mam wrazenie , ze za bardzo idealizujesz . Szla zwykla dziewczyna , ktora sie przypadkiem usmiechnela i najpewniej za chwile usmiechnela sie do innego . 

Gość Pan Brodacz
15 minut temu, Gość gość napisał:

Hah no jebne. Czarodziejka z krainy oz się trafiła. Hipster? Proszę cię nie pisz bzdur to raz. Dwa to przypominam Ci nie znasz mnie. Jeśli szczerość Ci nie pasuje to nie wiem co mam jeszcze tu zrobić. Olać to 😁 Nie każdy facet myśli ...em i nie każdy lubi sztucznosc. To, że jesteś frustratka widać po komentarzach. Atakujesz mnie choć nic ci nie zrobiłem. Nie moja wina czy innych facetów, że jakiś frajer cię zgnoil czy też nie zaznalas miłości (tej prawdziwej). Tak to widać. Życzę Ci żebyś trafiła na kogoś kto da ci prawdziwe szczęście, a nie jego iluzje. 

PS: Nie będę się kłócić z kimś kto widzi tylko swoje racje, idzie w nie ślepo i nie przyjmuje słowa innych w ogóle.