Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominika

romans z ojcem chlopaka

Polecane posty

Gość Dominika

Nie wiem co mam robić. 

Zaczęło się od komplementów w moim kierunku, kiedyś zaproponował, że mnie odwiezie do domu, gdy mój chłopak nie mógł, zaczęłam spędzać z nim coraz więcej czasu. Nawet kiedyś poszlismy razem we dwoch na zakupy do galerii. Powoli zaczynał mi się podobać, gdy przychodziłam do chlopaka to tylko patrzyłam czy jest jego ojciec w salonie... aż w końcu pod wpływem chwili zrobilismy to w pokoju mojego chłopaka, gdy byliśmy sami. Zaczęliśmy się spotykać regularnie na mieście, czasem też u niego w domu, przewaznie gdy miałam być w szkole A on w pracy. Zrobilismy to nawet u niego w samochodzie, a na następny dzień jechałam nim z moim chłopakiem... On mówi, że podoba mu się taki układ, mi trochę też, ale i tak kiedyś to się wyda, co mam robić? Pomóżcie. Ja mam 17lat, on 43. 

Gość gosc

ohhhh fak :D

Masz fantazję. Nadałbyś się na scenarzystę do filmów dla dorosłych.

Gość gość

Jak poszliście we dwóch do galerii to ty jakieś dżender jesteś a nie dziewczyna:classic_ohmy:

Gość gość

Jak poszliście we dwóch do galerii to ty jakieś dżender jesteś a nie dziewczyna:classic_ohmy:

Gość gość

Gość gość

No to ja napiszę prawdę. Kolegi który już nie żyje córka  ma ślub z facetem, miał on ok. 35 lat. Mieszkał z nimi jego ojciec. Syn niestety często lądował w pierdlu a ojciec jej dziecko zrobił. Jak młody wychodził to młody ją bzykał, stary najwyżej jak młody był w pracy. Drugie dziecko nie wiadomo czyje, pewnie DNA trzeba by robić :)  Młodego znów nie ma, a ona z dziadkiem pod rękę chodzi

Gość Gosc
19 minut temu, Narodowy napisał:

Narodowy , ja tez jak czytam takie tematy to na poczatku nie wierze. Ale w zasadzie to chyba juz mnie nic nie zdziwi . Slyszalam o takim przypadku . 

Do autorki : zażartuje - jak zajdziesz w ciaze to przynajmniej wszystko zostanie w rodzinie , "prawie " podobne geny . 

Gość Majka

Ohyda by zdradzać!  Rozumiem taki układ jak u nas. Przypadkowo gdy pukać do drzwi A się kochałam z jego synem i przeprosił i wyszedł. Spytałam może by dołączył. Chętnie się zgodził i przyszli we dwoje. Ja leżałam nago rozłożone nogi. Spytał jego tatuś czy może zacząć od minetki. Zgodziĺam się i skończył w środku bez gumy. Po tej orgii zaczęłam w ciążę i nie wiem który jest tatusiu. Tatuś był lepszy w seksie.