Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kixia

Jestem zazdrosna o córkę brata słonecznego..

Polecane posty

Gość kixia

Ta gowniara ma 18 lat ja ma 31 i nie wiem dlaczego jej zazdroszcze bo nie ma czego i  w ogóle nie rozumiem dlaczego  akurat na nią trafiło. Ona chce studiować medycynę ja do tej pory byłam w rodzinie takim ambitnym przymusem i chyba to mnie najbardziej irytuje. Ona sie na ta medycyne nie dostanie bo w ogole sie nie uczy. Ja osiągał swoje cele caly czas. Przechodzi mi jak pomyślę że to jest obca osoba. Mialyscie tak ? 

Gość abc123

Może się dostanie jak nie za pierwszym podejściem to za drugim lub trzecim. Dlaczego zyczysz jej zle?

Gość kixia
4 minuty temu, Gość abc123 napisał:

Może się dostanie jak nie za pierwszym podejściem to za drugim lub trzecim. Dlaczego zyczysz jej zle?

Nie wiem czy się dostanie tak szczerze to mnie to nie interesuje. To jest raczej ich taki wymysł niż rzeczywiste plany i dążenie do nich. Nie dostanie się bo są lepsi nie dostanie się bo nie stać ich na studia w innym mieście. Na jedno miejsce jest ok.30 osób. Bardziej drażni mnie to ze akurat jej zazdroszcze bo nie rozumiem tego 😞

Gość la luna

Nie bądź tego taka pewna, znam faceta, który powtarzał klasę w liceum i dostał się na medycynę za  3 podejściem, ale teraz jest lekarzem i to całkiem chwalonym bo w pewnym momencie po prostu zaczął sie uczyc

Gość la luna

A zazdrościsz jej po prostu tego, ze jest mloda i ma wiele mozliwosci w tym studiowanie medycyny jeśli się postara

Gość kixia
41 minut temu, Gość la luna napisał:

A zazdrościsz jej po prostu tego, ze jest mloda i ma wiele mozliwosci w tym studiowanie medycyny jeśli się postara

Ja tez jestem mloda i też mam wiele możliwości . 

Gość kixia
44 minuty temu, Gość la luna napisał:

Nie bądź tego taka pewna, znam faceta, który powtarzał klasę w liceum i dostał się na medycynę za  3 podejściem, ale teraz jest lekarzem i to całkiem chwalonym bo w pewnym momencie po prostu zaczął sie uczyc

Jestem tego bardzo pewna i też tego że jesteś ...em ale nie o tym jest temat.