Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Whyy

Faceci czemu zdradzacie?

Polecane posty

Gość Facet

Ale ona też jest romantyczna.  Ale wolą romantyczna na szpilkach i sexi bieliźnie niż romantyczna w piżamie.  Do tej drugiej to nawet róże nie pasują.  I mam 35 lat więc stary nie jestem. :)

Gość gość
1 minutę temu, Gość Facet napisał:

Ale ona też jest romantyczna.  Ale wolą romantyczna na szpilkach i sexi bieliźnie niż romantyczna w piżamie.  Do tej drugiej to nawet róże nie pasują.  I mam 35 lat więc stary nie jestem. 🙂

ale juz przechodzony towar z drugiej ręki, zaraz zaczniesz mieć kłopoty ze wzwodem. I nagle sucz sie romantyczna zrobiła, no to w końcu jesteś z suczą  bo dobrze sie rooocha, czy tez przez przypadek ma też inne zalety? Zreszta gratuluję, bardzo musisz swoja sucz szanować skoro tak o niej piszesz publicznie.

Gość Facet
1 minutę temu, Gość gość napisał:

bo uwierze ze prymitywny facet, z nieudanym małżeństwem , który wszystko tylko do seksu sprowadza jest w stanie  zaintrygowac na dłuzej jakaolwiek kobietę i ze niby tak kobieta co noc wskakuje w seksowna bieliznę byle ją jaksucz przerooochał. Jasne, sama lubię ostry seks, nawet codziennie i koronki fikusne, ale  byle  prymitywowi bym d...nie nadstawiała

Mogę być całkiem inny.  

Po prostu całe życie czekałem na kobiete która sprawi że będzie mi się chciało kupować dla niej kwiaty. Długo czekałem ale w końcu znalazłem.  Dzięki niej wiem gdzie w Warszawie są całodobowe kwiaciarnie, dzięki niej wiem co to seks w windzie, na plaży.  To ona w końcu stworzyła mi ciepły dom. I to ona w końcu urodzi mi dziecko.  

A poza tym bogaty jestem :)

Gość gość
2 minuty temu, Gość Facet napisał:

Mogę być całkiem inny.  

Po prostu całe życie czekałem na kobiete która sprawi że będzie mi się chciało kupować dla niej kwiaty. Długo czekałem ale w końcu znalazłem.  Dzięki niej wiem gdzie w Warszawie są całodobowe kwiaciarnie, dzięki niej wiem co to seks w windzie, na plaży.  To ona w końcu stworzyła mi ciepły dom. I to ona w końcu urodzi mi dziecko.  

A poza tym bogaty jestem 🙂

e tam dobrze się pukać potrafi wiele, ale zaraz za samą d... robić sobie dzieci...Oj głupis facet, głupis, myslisz ze będzie sie tak pukać do twojej smierci?

Gość gość

i po co było sie zenić z pierwszą skoro dla niej nie chciało sie latać po kwiaty

Gość Facet

Młody i głupi byłem.  Myślałem że każdy człowiek lubi sex.  A okazuje się że nie. Poza tym jej praca skutecznie zabiła nasz związek. 

Gość chwie

nie wiem czy ty bogaty czy nie ale taki jałowy i mało lotny że się nie dziwię że dopiero teraz jakas się dała zdrowo przerooohać, żal i myśli że złapał boga za pięty  xD

Gość hmn

jak na mój gust Ty facet jesteś seksoholikiem twoje podejscie na to wskazuje

Gość gość
3 minuty temu, Gość Facet napisał:

Młody i głupi byłem.  Myślałem że każdy człowiek lubi sex.  A okazuje się że nie. Poza tym jej praca skutecznie zabiła nasz związek. 

na pewno, anie to ze wszystko na uju opierasz...na pewno chodziło o pracę. Ja tam lubięseks , mofgęsieze swoim 3 razy dziennie w weekendy  seksić,a le on jest fajny. A ty zupełnie nie, co widać po wpisach, za prymitywny jakis

19 godzin temu, Gość Whyy napisał:

Przecież cipka to cipka 

pedałek

Gość Facet

Najlepsze w takich tematach jest to że ktoś zadaje pytanie ale z góry nie chce słuchać odpowiedzi które mu nie pasują. Przedstawiłem swój punkt widzenia, możecie się z nim zgadzać lub nie ale to nie powód żeby mi wmawiać jakieś durnoty. Jedna Pani, która chyba też się że mną nie zgadza napisała że to"ciekawy punkt widzenia". I to była normalna odpowiedź. Natomiast cała reszta nie wiadomo co ma na celu. 

Może jestem seksoholikiem, może ...a, nieciekawych słabym facetem i co tam jeszcze sobie wymyslicie.  Ale od 3 lat mam zajebiste zycie, dokładnie takie jakie chciałem. Czuje że mogę góry przenosić.  Udało mi się to tuż po 30, wiem że innym się udaje wcześniej, ale widzę też innym nigdy albo znacznie później. I dajcie mi się cieszyć moim szczęściem i od...cie się z łaski swojej.  Napisałem to co napisałem bo chciałem wytłumaczyć co może mężczyzna upchnąć do zdrady. Chcecie to weźcie to pod rozwagę, nie chcecie to nie bierzcie. Ja na prawdę nie mam powodu udowadniać na kafeterii że jestem zadowolony że swojego życia. Ja swoje wiem. 

I życzę wam, całkowicie na serio, abyście wszyscy byli tak szczęśliwi jak ja.  

Powodzenia. 

Gość chwie
1 minutę temu, Gość Facet napisał:

Najlepsze w takich tematach jest to że ktoś zadaje pytanie ale z góry nie chce słuchać odpowiedzi które mu nie pasują. Przedstawiłem swój punkt widzenia, możecie się z nim zgadzać lub nie ale to nie powód żeby mi wmawiać jakieś durnoty. Jedna Pani, która chyba też się że mną nie zgadza napisała że to"ciekawy punkt widzenia". I to była normalna odpowiedź. Natomiast cała reszta nie wiadomo co ma na celu. 

Może jestem seksoholikiem, może ...a, nieciekawych słabym facetem i co tam jeszcze sobie wymyslicie.  Ale od 3 lat mam zajebiste zycie, dokładnie takie jakie chciałem. Czuje że mogę góry przenosić.  Udało mi się to tuż po 30, wiem że innym się udaje wcześniej, ale widzę też innym nigdy albo znacznie później. I dajcie mi się cieszyć moim szczęściem i od...cie się z łaski swojej.  Napisałem to co napisałem bo chciałem wytłumaczyć co może mężczyzna upchnąć do zdrady. Chcecie to weźcie to pod rozwagę, nie chcecie to nie bierzcie. Ja na prawdę nie mam powodu udowadniać na kafeterii że jestem zadowolony że swojego życia. Ja swoje wiem. 

Powodzenia. 

sądzę, że to była ironia, i żegnamy flegmatyka... w koncu.. baj baj, nie za wiele wniosłeś, jak już pisałam brak ci polotu

Gość Iwka
4 minuty temu, Gość Facet napisał:

Powodzenia. 

Zaimponiles mi. Poważnie. 

Gość Onnna

Po części się z Facetem zgadzam.  Nie od dziś wiadomo że sex jest ważny dla mężczyzn. Nie sądziłam że aż tak. 

Gość chwie
2 minuty temu, Gość Onnna napisał:

Po części się z Facetem zgadzam.  Nie od dziś wiadomo że sex jest ważny dla mężczyzn. Nie sądziłam że aż tak. 

pierwszy raz mu sie zdarzyło to niech się cieszy, ale koleś zaślepiony seksem teraz to do dyskusji się nie nadaje bo nie wniósł nic, nie wiem czym się pdoniecasz

Gość Onnna

No wniósł to że mężczyźni cieszą się jak dzieci, są zakochani, planują rodzinę i wspólne życie jak mają dobry sex. 

Poza tym to chyba dobrze że nie zako...e się co chwila i że zdarzyło mu się pierwszy raz. Być może ostatni. 

Gość gość

niezbyt inteligentny nudziarz, tak wynika z wypowiedzi, a ty sie jaraj czym tam chcesz

Gość Onnna

Może i nie inteligentny ale rodzinny. 

Gość gość
2 godziny temu, Gość gość napisał:

raczej misiu będę zbliżać sie do menopauzy i wygaszać takie potrzeby, nie sądź wszystkich po sobie, że jak nie spuścisz z krzyża to ci sie jaka gotują i  mózg lasuje . Serio

Póki co regularnie spuszczam z krzyża i nie grozi mi zagotowanie jajek, w związku z tym daleko  mi  do zlasowanie mózgu. Co z twoją brochą odłogiem leżącą? Zasmrodziła się już ? Fe.

Gość Xxx
1 godzinę temu, Gość Facet napisał:

Z punktu widzenia faceta nie ma czegoś takiego haknuczucia bez seksu.  Być może sam sex nie wystarczy ale bez dużej dawki seksu cała reszta nic nie znaczy....Jak można się przytulać do kobiety której się przed chwilą nie przeleciało albo się nie przeleci za chwile, jak można dbać o kobiete z która.juz cały dzień się nie kochałes. Kobieta z która nie uprawialem seksu od 24 godzin staje mi się obojętna. 

Wydaje mi się, że uprościłeś temat. A co jeżeli: kobieta ma miesiączke, jest w szpitalu, jest na szkoleniu, jest w trakcie połogu. Wtedy też po 24 godzinach jest Ci obojętna?

Gość TezFacet

Miesiączka- robi laske, szpital no ok nie jestem zwierzakiem. A jeśli chodzi o szkolenia.....moja ex ciągle jeździła na szkolenia aż się dowiedziałem co tam robi.  Wy...ilem z domu od razu.  Albo ja albo praca. Proste zasady teraz mam. 

Gość chwie
9 minut temu, Gość Xxx napisał:

Wydaje mi się, że uprościłeś temat. A co jeżeli: kobieta ma miesiączke, jest w szpitalu, jest na szkoleniu, jest w trakcie połogu. Wtedy też po 24 godzinach jest Ci obojętna?

po co wy z tym jałowym gosciem rozmawiacie? on ma mózg nieogarnietego zmatolonego nastolatka ludzie!!!

Gość blehh

kurfa co za oblech, mało że stary i lewo może zamoczyć to domaga  sie robienia laski jaśnie pan

Gość TezFacet

No ja akurat jestem jeszcze bardzo młody bo nie mam nawet 30.  A jeśli dla Ciebie robienie łaski to coś oblesnego to wróżę staropanienstwo.

Gość blehh

sam sobie zrób laske ja to ci moge najwyżej nasrać do ryja

Gość Iwka

Do Chwie

Może i Ci faceci normalni nie są ale Ty jesteś jeszcze glupsza. Bo Twoje wpisy to już całkowicie nic nie wnoszą do tematu. Nawet trudno określić jakie masz poglądy bo oprócz wzywania innych nic nie piszesz sensownego. 

Gość chwie
3 minuty temu, Gość Iwka napisał:

Do Chwie

Może i Ci faceci normalni nie są ale Ty jesteś jeszcze glupsza. Bo Twoje wpisy to już całkowicie nic nie wnoszą do tematu. Nawet trudno określić jakie masz poglądy bo oprócz wzywania innych nic nie piszesz sensownego. 

bo tu w tym temacie większośc jałowe to z kim tu gadać, czekam aż ktoś na poziomie wejdzie, co to za pytanie w ogóle czemu i jakięs oblesne matoły sie wypowaidają a laski sie ciesza żałosne, nikt tu rozumu nie ma czy jak

Gość chwie

odpowiedż jest prosta, każdy kto zdradza jest chjem, co tu się silić bo dupy nie dała to tamto, to jaki to związek, jaka komunikacj i jakie to uczucie, co raz jakieś patologiczne wpisy...Iwka jak ci się podoba twoja sprawa zejdz ze mnie panienko, a ty wniosłaś najwięcej

Gość M jak M

Statystycznie co drugi mezczyzna i co trzecia kobieta zdradza wiec nie powinno byc w tym nic nadzwyczajnego.Powody sa rozne a wszystko jest kwestia czasu.Mozna stwierdzic ze w jednym na cztery zwiazki do zdrady nie dojdzie.

Gość gość
10 minut temu, Gość M jak M napisał:

Statystycznie co drugi mezczyzna i co trzecia kobieta zdradza wiec nie powinno byc w tym nic nadzwyczajnego.Powody sa rozne a wszystko jest kwestia czasu.Mozna stwierdzic ze w jednym na cztery zwiazki do zdrady nie dojdzie.

No to w moim przypadku statystyki są błędne, brzydko mówiąc mam na rozkładzie +-40 kobiet. Kiedyś próbowałem policzyć, nie da się.