Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Whyy

Faceci czemu zdradzacie?

Polecane posty

Gość gość
2 godziny temu, Gość gość napisał:

Póki co regularnie spuszczam z krzyża i nie grozi mi zagotowanie jajek, w związku z tym daleko  mi  do zlasowanie mózgu. Co z twoją brochą odłogiem leżącą? Zasmrodziła się już ? Fe.

nie no,  jakieś masz złe doświadczenia z myciem sie kobiet w twojej rodzinie? No nie kazda tak ma 🙂 A co do leżenia odłogiem, ja synku rooocham studentów, wieć nie muszę brać sfrustrowanych i znudzonych meżów.  Młodzi i w dotyku przyjemniejsi i koootas twardszy. Zenić sie tak jak cudzy meżowie nie będą, ale przynajmniej  są dostępni  na żadanie i żadne żony i dzieciaki człowiekowi pod dom nie przylezą:)

Gość gość
2 godziny temu, Gość TezFacet napisał:

Miesiączka- robi laske, szpital no ok nie jestem zwierzakiem. A jeśli chodzi o szkolenia.....moja ex ciągle jeździła na szkolenia aż się dowiedziałem co tam robi.  Wy...ilem z domu od razu.  Albo ja albo praca. Proste zasady teraz mam. 

co z tobą nie tak w łóżku ze musiała szukać u obcych? a możę też miaął zasadę ,z e 24 godziny bez seksu i ma wyje...na męza. Ta zasada chyba powinna działać w obie strony?

Gość gość
2 godziny temu, Gość TezFacet napisał:

Miesiączka- robi laske, szpital no ok nie jestem zwierzakiem. A jeśli chodzi o szkolenia.....moja ex ciągle jeździła na szkolenia aż się dowiedziałem co tam robi.  Wy...ilem z domu od razu.  Albo ja albo praca. Proste zasady teraz mam. 

ok, ja też ci mogę zrobić laskę, jak mam miesiączkę, ale zrobisz mi minetę jak ja mam okres- bardzo jestem wtedy napalona.

Gość Facet
10 minut temu, Gość gość napisał:

co z tobą nie tak w łóżku ze musiała szukać u obcych? a możę też miaął zasadę ,z e 24 godziny bez seksu i ma wyje...na męza. Ta zasada chyba powinna działać w obie strony?

Ale ona mnie nie zdradzala, po prostu ciągle miała inne sprawy do załatwienia. Karierę robiła. 

Gość gość
57 minut temu, Gość Facet napisał:

Ale ona mnie nie zdradzala, po prostu ciągle miała inne sprawy do załatwienia. Karierę robiła. 

no to prawda taka, ze nie byłeś dlaniej na tyle ciekawy zeby z tobą zostać w łożku, no sorry, chemia musi działaść w dwie strony. To juz wiem kim jesteś, stale tu sie zalisz jak to była wolała pracę a teraz masz wreszcie to co chiałeś. To co wcześniej pisałeś potwierdza to co o tobie tu napisałam, z dala od takich  - w zyciu i w łożku. Znalazłeś cwaną albo głupia to sie ciesz i marudź. # lata to akutat tyle ze jeszcze sie chce pukać, potem też jej przejdzie, szczególnie po dziecku, takie jest odwieczne prawo natury misiu:). Jak na szcześliwego  to za duzo w necie musisz  o tym opowiadać:)

Gość Zuzanna

To, że mnie zdradził nie znaczy że was też