Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzka

Szukam dobrej prostownicy

Polecane posty

Gość Zuzka

Włosy prostuję niemal codziennie i chyba wolę kupić jakąś porządniejszą prostownicę, żeby ich nie niszczyć. Ile kosztują takie lepsze jakościowo prostownice i jakie marki/modele możecie mi polecić? Z góry dzięki!

Gość I Am The One And Only

Mam Remington S9500 ... szczerze polecam...ceny nie znam, bo dostałam w prezencie.

Gość xyz7812

nie znam tych lepszych marek, moze jakis fryzjer cos ci doradzi. sama uzywam zwyklej babyliss,ale to raz na jakis czas. chociaz nawet po takim rzadkim uzywaniu wlosy mam zawsze troche przesuszone i musze nalozyc olejki.

Gość Jackos

Wydaje mi się, że taka porządna prostownica to na dłuższą metę dobra inwestycja, zwłaszcza jeśli prawie codziennie prostujesz włosy. Prostowanie nie jest dobre dla ich kondycji, ale przy dobrej prostownicy nie zrobisz im krzywdy. Dobre marki to np.INOAR. Widziałam, że mają prostownicę extreme premium iron, moja fryzjerka używa jej w swoim salonie i włosy po niej wyglądają nie dość że gładko, prosto to też ładnie się błyszczą itd.

Gość klaraaaa

oj ta prosstownica z inoaru to wyzsza polka 🙂 ja wlasnie mam ją u siebie w salonie od niedawna. jak na razie uzylam jej juz do keatynowego prostowania, spisuje sie super. z kolei do takiego klasyznego wygladzenia po cieciu wlosow to tez jest dobra, bo dopasowuje temperature i dzieki temu nie niszczy wlosow (to tez zasluga ciepla podczerwonego). a jak proste wlosy to mozesz tez sobie loki nią zakrecic 🙂

Gość Zuzka

Dziękuję za wasze odpowiedzi, dowiedziałam się chyba wszystkiego, czego potrzebuję wiedzieć o porządnej prostownicy!

Gość Antola

Jeśli już jesteśmy w temacie Inoaru to po prostu można zdecydować się na keratynowe prostowanie. Inoar ma dobrą keratynę- morrocan treatment.

Gość hycka

no tez racja, to tez oszcednosc czasu, bo nie trzeba rano siegac po prostownice 😉 a tak z ciekawosci to ile kosztuje taki zabieg i jak dlugo efekty są?

Gość wer02

Ja miałam ten zabieg jakos we wrzesniu i teraz ide ponownie. Wiec tak 4-5 miesiecy to na spokojnie wlosy dobrze wygladaja. I to rzeczywiscie jest oszcednosc czasu, bo rano nie musze jakos specjalnie ich ukladac, bo ladnie wygladaja.

Gość Kamla

a myjesz jakos specjalnie wlosy po keratynowym prostowanu? chodzi mi o to jakich kosmetykow mozna pozniej uzywac w domu

Gość Antola

Mam Herbal solution z Inoaru, szampon i odzywka. Jest zalecany po zabiegu keratynowego prostowania i u mnie dobrze działa, a efekty nadal się utrzymują.