Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety które NIE potrafią jeździć samochodem

Polecane posty

Gość gość

Mam 28 lat i nigdy nie prowadziłam samochodu, nie mam zamiaru jeździć samochodem, prawo jazdy zrobiłam 10 lat temu i nigdy po zrobieniu prawa jazdy nie jeździłam samochodem, Nie mam zdrowia i chęci do prowadzenia samochodu , zresztą już zapomniałam, Denerwuje mnie że teraz jest taki przymus dla kobiet by prowadziły samochód, że jak jakiś chłopak mnie zagaduje to się pyta czy umiem jeździć samochodem , jak gdyby to był jakiś wyznacznik kobiecości - jazda samochodem w dzisiejszych czasach. Tyle że prawie wszystkie kobiety wokół mnie potrafią jeździć samochodem - tylko ja  - nie. Przecież prowadząc samochód można spowodować wypadek, albo nawet zginąć..... Która z was nie ma zamiaru nigdy prowadzić samochodu???

Gość mak

Nie wyznacznik tylko jak kobieta układa sobie życie to prawo jazdy się przydaje chodź by nawet do pojechania z dzieckiem do lekarza czy przedszkola. Nie wszyscy mężczyźni będą siedzieć w domu i wozić żonę/dziewczynę/narzeczoną tam gdzie ona chcę, trochę samodzielności 

Gość gość

Teraz wszystkie kobiety prowadzą samochód, a przecież jazda samochodem jest czymś bardziej męskim, śmieszą mnie małżeństwa w których żona wozi męża , mąż nigdy nie jeździł samochodem, (znam takie) ,o takich małżeństwach mówi się też że żona pod pantoflem trzyma męża, kieruje nim , i ma władze nad nim - śmieszne!

Gość gość

Faceci przeważnie chca wiedzieć, czy jak się schleja na imprezie to kobieta bezpiecznie dowiezie ich do domu, albo czy ich zmieni na dłuższej trasie, ale przymusu nie ma, jak chcesz być opóźniona cywilizycyjnie to bądź i udawaj tradycjonalistkę zależną od faceta, którą trzeba wozić. 

Gość gość

korekta: cywilizAcyjnie 😛

Gość sss

Jestem ślepa, i nie zamierzam nikogo narażać. Dobrze odczytuję mapę, i byłam dobrym nawigatorem. Ale kierowcą nigdy dobrym nie będę.

Gość Kierowca

Ważne że dobrze robisz gałe w aucie. Prowadzenie auta zostaw facetowi.

Gość gość

Haha 😄

Gość Gfffgg
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Mam 28 lat i nigdy nie prowadziłam samochodu, nie mam zamiaru jeździć samochodem, prawo jazdy zrobiłam 10 lat temu i nigdy po zrobieniu prawa jazdy nie jeździłam samochodem, Nie mam zdrowia i chęci do prowadzenia samochodu , zresztą już zapomniałam, Denerwuje mnie że teraz jest taki przymus dla kobiet by prowadziły samochód, że jak jakiś chłopak mnie zagaduje to się pyta czy umiem jeździć samochodem , jak gdyby to był jakiś wyznacznik kobiecości - jazda samochodem w dzisiejszych czasach. Tyle że prawie wszystkie kobiety wokół mnie potrafią jeździć samochodem - tylko ja  - nie. Przecież prowadząc samochód można spowodować wypadek, albo nawet zginąć..... Która z was nie ma zamiaru nigdy prowadzić samochodu???

Ja mam 34 lata i nie mam zamiaru prowadzić samochodu ,nawet nie robić też prawa jazdy xD 

Gość gotsen
4 godziny temu, Gość gość napisał:

Teraz wszystkie kobiety prowadzą samochód, a przecież jazda samochodem jest czymś bardziej męskim, śmieszą mnie małżeństwa w których żona wozi męża , mąż nigdy nie jeździł samochodem, (znam takie) ,o takich małżeństwach mówi się też że żona pod pantoflem trzyma męża, kieruje nim , i ma władze nad nim - śmieszne!

ale to tak sie utarło że ten kto kieruje to trzyma władze, chocby taki kierownik, nie tylko samochodu, niby ma wladze, a jednak plony swej pracy oddaje swoiej kobiecie, czy dziecku:)