Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiafisia

Czy to ma sens?

Polecane posty

Gość Misiafisia

Witam wszystkich, mam pewien problem i nie wiem jak go ugryźć. Jestem ze swoim facetem juz od 4,5 roku. Mamy po 22 lata. Nie widzieliśmy poza sobą świata. Jednak od pewnego czasu wszystko sie psuło...nie wychodziliśmy nigdzie, nie spedzaliśmy razem czasu, seks praktycznie nie istniał. Niedawno mój chłopak oświadczył mi, że on już nie wie co do mnie czuje...powiedział, że już nie czuje ciepła jak na mnie patrzy, ani błysku w moich oczach, ze jestem mu obojętna i musi sobie poukladac wszystko w glowie. Po rozmowie stwierdziliśmy, że zaniedbaliśmy związek i trzeba to odbudować, tylko czy to jeszcze ma sens?  Nie chce się narzucać jemu, bo ja go wciąż kocham..tylko czy warto próbować, czy dać sobie spokój i pogodzić się ze starta? 

Gość ...

Pomożecie dobrą radą? 

Gość Hermenegilda

odpóśdz , po co maż sie staroc jak un moto dzieś 

Gość gosc

Odpuscilabym niestety. Jestes jeszcze bardzo mloda i cale zycie przed Toba. Nie warto marnowac go, na nieudany zwiazek. 4,5 roku to dosc dlugo, zeby wiedziec, czy sie kogos kocha , czy nie... On widocznie nie wie.. Ja mam 35 lat i doswiadczenie nauczylo mnie, ze nie warto pakowac sie w zwiazki bez przyszlosci. Wiem, ze to trudne, ale bedzie dobrze! Trzymaj sie i powodzenia!

Gość Gvxf

Jesteś piekna i niezależna pamietaj o tym a on to dupek skoro przestuł ciebie kochać