Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale było fanie

Smutek i przygnębienie po rewelacyjnych zmianach na Kafeterii 2018

Polecane posty

Gość ale było fanie

szarówa, wszystko działa jak traktor, strona gania po całym ekranie przez te gównianie reklamy, znowu wróciły sztuczne konwersacje, brak szacunku do ludzi, brak ambicji, całą tą sztuczność wyczuwa się na kilometr, ludzi którzy mieli coś do powiedzenia odsunięto na bok przez tych pierdolonych ripiterów piszących za psie ... psie wynurzenia przykre to i smutne 😥 ŻEGNAM!

Gość jnm

Masz rację tylko co do meritum, ale ten smutek i przygnębienie z powodu zmiany na gownianej kafeterii wzbudza we mnie tylko uśmiech politowania:D.

Fajnie to było jak byli fajni ludzie:P.

Gość gość

Żegnaj! Na pożegnanie powiedz kim tu byłes hmm? miło sie ladnie pozegnac

Gość gość

Ale macie "problemy"...

Gość eloy

Te zmiany były konieczne w celu uniemożliwienia działania botom. Teraz jest dobrze. Wkurzające boty boty zniknęły na zawsze. Teraz ten kto chce robić nam na złość, musi spamować ręcznie tak jak ten dziwak od anala, ale to czasochłonna robota. Do zmiany grafiki szybko się przyzwyczaiłem. Zostaję w kafeterii. 

Gość szaarriiikkkk

Kazde Forum to popierducha,umyslowa zawierucha...kto dal sie omamic ten sie zali...tez sie kiedys zalilem nie majac zalu do nikogo...

Realny swiat,prawdziwe problemy i sposoby ich rozwiazywania sa jedyna droga do samodoskonalenia i poznawania prawdy.

Moje poczucie prawdy od dawna podpowiada mi zeby tu tylko sikac,oszolomow unikac.

Sik!

Jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze chodzi o pieniadze...hehe

Gość jnm
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Ale macie "problemy"...

Ja nie mam żadnego "problemu", co nie zmienia faktu, ze mi się nie podoba, a szczególnie gimbusiarskie emoty i to wszystko:D.