Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Qqqq

Chce popełnić samoboojstwo

Polecane posty

Gość Qqqq

Mam 26 lat 8 lat psychicznego związku, ciężko mi odejść mam dwójkę dzieci. On mi tak zryl psychikę iż teraz  uważam że każdy mnie wykorzysta bo tak mi wmowil. Nie potrafię się podnieść, pójść do pracy, nie wiem jak wstać. Mam dość życia 😞 chce umrzeć 

Gość Przestań!

Piszesz, że masz dzieci. Więc to są Twoje powody do życia. Nie poddawaj się!

Gość Qqqq

Długo żyłam tą myślą, jest totalnie gorzej, nie potrafię już myśleć w ten sposób 😞

Gość Monika

Posluchaj.

Po pierwsze spokojnie.

Masz mozliwosci tylko ich nie widzisz teraz,bo jestes zmeczona.

Czy dasz rade pojsc do lekarza?

Gość Qqqq

Wiem że pewnie i tak tego nie zrobię ale za to wykończe się już całkiem. Do jakiego lekarza? 

Gość jan

psychiatra natychmiast

Gość Monika

Niekoniecznie. Zacznij od ogolnego.

Zrob morfologie, zobacz czy nie masz anemii popros o badanie tarczycy i  powiedz o braku sil i o przemocy.

Nie mozesz tego ukrywac,to ze maz tak twierdzi to nic nie znaczy.

To jego kompleksy,ktorymi Cie zaszczul.

Psychiatra Ci niepotrzebny,bo widzisz to,tylko brak Ci sil.

Zacznij od ogolnego zapytaj gdzie mozesz sie zglosic po wsparcie.

Gość Jjjjjj
2 godziny temu, Gość Qqqq napisał:

Mam 26 lat 8 lat psychicznego związku, ciężko mi odejść mam dwójkę dzieci. On mi tak zryl psychikę iż teraz  uważam że każdy mnie wykorzysta bo tak mi wmowil. Nie potrafię się podnieść, pójść do pracy, nie wiem jak wstać. Mam dość życia 😞 chce umrzeć 

Nie wiem jak Ci pomóc ,mimo że myślę nad tym. Bo są dzieci. Jakbyś była bezdzietna to bym wiedziała co poradzić, a tak to po prostu nie wiem. Czuję się bezradna. Nie zabijaj się bo pójdziesz do otchłani i tam będziesz musiała czekać na uwolnienie przez kogoś z żywych żeby iść do nieba, a Twoje dzieci pójdą do domu dziecka 

Gość gotsen

hehe, wykorzystuje to zawsze baba.

Gość Martyna

Kochana nie szukaj porad tutaj bo tu zawsze jakiś ... się znajdzie. Taki stan i takie myślenie jak Twoje jest jak najbardziej do zmiany ale musisz się przełamać i zapisać do psychiatry. Znajdz go w Internecie, przeczytaj o nim opinie. Opowiedz mu o wszystkim. Tabletki naprawdę pomagają i pozwolą Ci przetrwać najtrudniejsze momenty. Psychiatra powinien też zlecić wizytę u psychologa. Skorzystaj z niej. Pomogą Ci. Będzie dobrze, ale musisz się przełamać i otworzyć. Dasz radę. Są ośrodki w których mogą Ci pomóc także w rozstaniu się z Twoim przemocowym partnerem. Idź po pomóc!

Gość pod tą samą gwiazdą
4 godziny temu, Gość Qqqq napisał:

witaj w klubie, może razem to zrobimy?

Gość kolorowe fartuchy
3 godziny temu, Gość jan napisał:

psychiatra natychmiast

i co taki cwaniak w białym fartuchu jej pomoże? to samo co ci w czarnych ...enkach, ta sama mafia, więc strata czasu

2 minuty temu, Gość kolorowe fartuchy napisał:

i co taki cwaniak w białym fartuchu jej pomoże? to samo co ci w czarnych ...enkach, ta sama mafia, więc strata czasu

Hola, hola! Czarne ...enki zawsze były, są i będą modne np "mała czarna" ( pod warunkiem, że nie wbije się w nią taka świnia XXL o nóżkach jak balerony, trzech brodach i sześciu tsytskach)

Gość trudno być innym
1 godzinę temu, Gość Jjjjjj napisał:

Nie wiem jak Ci pomóc ,mimo że myślę nad tym. Bo są dzieci. Jakbyś była bezdzietna to bym wiedziała co poradzić, a tak to po prostu nie wiem. Czuję się bezradna. Nie zabijaj się bo pójdziesz do otchłani i tam będziesz musiała czekać na uwolnienie przez kogoś z żywych żeby iść do nieba, a Twoje dzieci pójdą do domu dziecka 

co z tego że ma dzieci? dzieci myślisz ją rozumieją? a zaraz jakiś docent zacznie píerdolić że dzieci ją potrzebują itd, no i co z tego? jak matka ma zrytą psychike to dzieci i tak niewiele z niej mają to jedno a drugie gdzie ona stoi w tym wszystkim?? Gdzie ktoś o nią się troszczy i o jej dobro dba? Kto?. Ma się nie zabijać tylko dla dzieci? A co z nią? Kto ją zrozumie i wysłucha? kto ją przytuli? Jakiś piepszony doktorek, bo książek się naczytał i dostał dyplom??? Wy ludzie jesteście wszyscy chorzy, naprawde. Jedyni normalni ludzie to ci których uważacie za psychicznie chorych. To jedyni naprawde normalni i wartościowi, reszta to chodzące śmiecie.

Gość system zamknięty
4 godziny temu, Gość Qqqq napisał:

wiem że chcesz to zrobić, masz do tego prawo, bo ile można cierpieć, rozumiem cie doskonale, świat to wielkie szambo, sens życia to i tak śmierć, więc odwage trzeba mieć naprawde, przytulam bo wiem że tego potrzebujesz, szkoda tylko że nie moge być przy tobie abyś mogła wypłakać się w moich ramionach, przykro mi

Gość Suicide Squad
17 minut temu, Gość pod tą samą gwiazdą napisał:

Dołączam się do klubu, lat 28 🙂

Gość pod tą samą gwiazdą
4 minuty temu, Gość Suicide Squad napisał:

jaka u ciebie sytuacja?

Gość Qqqq
6 godzin temu, Gość trudno być innym napisał:

co z tego że ma dzieci? dzieci myślisz ją rozumieją? a zaraz jakiś docent zacznie píerdolić że dzieci ją potrzebują itd, no i co z tego? jak matka ma zrytą psychike to dzieci i tak niewiele z niej mają to jedno a drugie gdzie ona stoi w tym wszystkim?? Gdzie ktoś o nią się troszczy i o jej dobro dba? Kto?. Ma się nie zabijać tylko dla dzieci? A co z nią? Kto ją zrozumie i wysłucha? kto ją przytuli? Jakiś piepszony doktorek, bo książek się naczytał i dostał dyplom??? Wy ludzie jesteście wszyscy chorzy, naprawde. Jedyni normalni ludzie to ci których uważacie za psychicznie chorych. To jedyni naprawde normalni i wartościowi, reszta to chodzące śmiecie.

To prawda 

Gość Jestem ruda 94
11 godzin temu, Gość Qqqq napisał:

6 godzin temu, Gość pod tą samą gwiazdą napisał:

6 godzin temu, Gość Suicide Squad napisał:

Prewencyjnie zgłoszone na policje, możecie spodziewać się gości w niedługim czasie 🤭😎

Gość barbekju

Gości? To lece po pół litra i golonke, bedziem grilować, hehe