Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kazimierz

Kastracja mężczyzn

Polecane posty

Gość Kazimierz

Kastracja to wspaniała sprawa dla mężczyzn dająca wiele przyjemności i rozkoszy

Gość Francuski kundelek.

chyba sadystycznym psycholką 

Gość Francuski kundelek.

*psycholkom

Gość gość 115

Jestem za 😆

Gość Gość

Kastracja w Polsce jest zabroniona, ale nie którzy poddają się kastracji, bo kto może zabronić tej przyjemności co robi i temu co się podda kastracji i różnym eksperymentom robionych na jajcach i penisie, rozmawiałem z 32 latkiem i 24, którzy poddali się kastracji przez fachowca z natury----- to odpowiedzieli żeby mieli jaja to jeszcze raz by się poddali

Gość Zdzisiek

Chłopcy, którzy idą do seminarium, to obowiązkową powinni być kastrowani. To główny warunek. Obecnie i księża do 60 lat powinno się kastrować--- obecnie bardzo te ustawy są potrzebne. Powinien się zająć sejm.

Gość Gghg
36 minut temu, Gość Gość napisał:

Kastracja w Polsce jest zabroniona, ale nie którzy poddają się kastracji, bo kto może zabronić tej przyjemności co robi i temu co się podda kastracji i różnym eksperymentom robionych na jajcach i penisie, rozmawiałem z 32 latkiem i 24, którzy poddali się kastracji przez fachowca z natury----- to odpowiedzieli żeby mieli jaja to jeszcze raz by się poddali

Heh. Ciekawe

Gość Gghg

Kastracja dla zdrajców

Gość Wojciech

Jeśli ktoś chce to czemu nie. mam 23 lat, robię ciekawe eksperymenty na jajcach i penisie-- 23 cm., ale to nie wystarcza. Ostatnio kręci mnie kastracja, jeśli będę gotowy zrobi to weterynarz lub fachowiec z natury, koniecznie na łonie natury, bez znieczulenia i poproszę go żeby jak najdłużej trwała i nagrany był film.

Gość gotsen

kastracja piersi u kobiet, oraz lechtaczki pozbawia kobiet wojowniczego hormonu i odciąża ich ciała

Gość Tomek

Jeśli ktoś chce to czemu nie. mam 23 lat, robię ciekawe eksperymenty na jajcach i penisie-- 23 cm., ale to nie wystarcza. Ostatnio kręci mnie kastracja, jeśli będę gotowy zrobi to weterynarz lub fachowiec z natury, koniecznie na łonie natury, bez znieczulenia i poproszę go żeby jak najdłużej trwała i nagrany był film.

Gość Franek

Mam 32 lat z pałą wciąż stojącą--24 cm. znalazłem. Chce kastracji, umówiłem się z  fachowcem  z natury za tydzień, jeśli ktoś chcę zobaczyć na żywą, zrobić zdjęcia, film, oczywiście bez twarzy za niewielką opłatą zapraszam, proszę o tel.lub mail.

Gość Mr P

Ja tam wolę jak mam coś w worku. No i jak później uprawiać sex?