Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krzysioo pravik

Czy bycie prawiczkiem w wieku 25 lat jest normalne?

Polecane posty

Gość Krzysioo pravik

Nigdy nie miałem dziewczyny

Gość ;ppi;

nie jest

masz albo mikro fiutka, albo zryty łeb, co zresztą często chodzi w parze

Gość gosc

co jest dzisiaj normalne? Na ziemi jest 7,5 miliarda ludzi i naprawde takie normy ja mam w dupie 😉 wszedzie sie znajda osadzajacy ludzie z kijem w dupie, ale jest tez bardzo wielu ludzi na luzie, co nie oceniaja az tak, ja np. mam w dupie co jest normalne, tez nie jestem, jest takich osob wiecej. Moze potrzebujesz uczuc do tego, a najwidoczniej jeszcze nie trafiles, co w tym nienormalnego? Bardziej nienormalne by bylo robienie czegos wbrew sobie, byle jaki seks byle miec a potem niemile wspomnienia. Czym tu sie szczycic wlasciwie? Seks nic nie zmieni w twojej osobie, Tesla tez byl prawikiem i co, naprawde sie przysluzyl swiatu

Gość Gość
23 minuty temu, Gość gosc napisał:

co jest dzisiaj normalne? Na ziemi jest 7,5 miliarda ludzi i naprawde takie normy ja mam w dupie 😉 wszedzie sie znajda osadzajacy ludzie z kijem w dupie, ale jest tez bardzo wielu ludzi na luzie, co nie oceniaja az tak, ja np. mam w dupie co jest normalne, tez nie jestem, jest takich osob wiecej. Moze potrzebujesz uczuc do tego, a najwidoczniej jeszcze nie trafiles, co w tym nienormalnego? Bardziej nienormalne by bylo robienie czegos wbrew sobie, byle jaki seks byle miec a potem niemile wspomnienia. Czym tu sie szczycic wlasciwie? Seks nic nie zmieni w twojej osobie, Tesla tez byl prawikiem i co, naprawde sie przysluzyl swiatu

Kafe praviki poza prawactwem niewiele mają wspólnego z Teslą.

Gość attdd

Kafe praviki poza prawactwem niewiele mają wspólnego z Teslą.

za to mniemanie o sobie... ho, ho!