Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość liliannna

Czy miesiączka może trwać 5 dni?

Polecane posty

Gość gość liliannna

W tym miesiacu po raz pierwszy w życiu mam jakieś kłopoty z miesiączką. Dostałam ją o 4 dni za wcześnie, ale wyglądała i przebiegała jak zwykle. Tyle, że zawsze moja miesiączka trwała góra 4 dni, z tym, ze ten 4 dzień był dniem ostatnim, gdzie już praktycznie same ostatki mi schodziły. Natomiast dziś mija już 5 dzień, okresu niby już nie ma na podpasce, ale podczas podcierania po sikaniu obserwuję rózowo zabarwiony śluz- co mnie bardzo dziwi, ponieważ dziś jest już 5 dzień, a nigdy 5 dnia śladu po okresie nie było. Strasznie się martwię, ponieważ u mojej kuzynki ostatnio wykryto raka szyjki macicy, a ma tyle lat, co ja- czyli 34. Dobiła mnie ta informacja, a tu nagle i u mnie z miesiączką zaczęło się coś złego dziać. Dodam, zę nie przyjmuję żadnej antykoncepcji, nie współzyję także ani nie współzyłam, ponieważ jestem niepełnosprawna i nie znalazłam partnera do tej pory.

Gość gość

Ja bywało nie rzadko że miałam miesiączkę dwa tygodnie jeden tydzień to minimum

Gość gosc

To może masz to samo, co kuzynka, skoro tak ci sie okres zmienił.

Gość Tffhuuh

Nie moze, chyba, ze jestes chora, moja zawsze trwa 7 dni

a serio to jestes tepa cyz nienormalna?

Gość gość liliannna

Pytam w odniesieniu do mojego przypadku, bo wiem, ze kobiety mają i 7 i 8 dni, ale ja zawsze miałam góra 4, więc jestem zaniepokojona i szukam jakichś informacji w tym temacie.

Gość gość

Jesteś młoda i takie anomalia mogą jeszcze się pojawić, ja gdy miałam 17 lat  to prawda że pojechała wtedy w góry ale okres miałam dwa razy w miesiącu,

Gość gość liliannna

No, już nie taka młoda- mam 34 lata 🙂

Gość gość

Ja bym się tym nie przejmowała, organizm to nie mechanizm który działa co do minuty zawsze z jakiś naturalnych  powodów okres może ci się przedłużyć szczerze mówiąc ja bym nawet tego nie zauważyła