Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Użytkownik001

Mam 15 lat i czuję się inna

Polecane posty

Witam . Jak wspominałam w tytule mam 15 lat  i czuję się inna . Dlaczego? dlatego , że po pierwsze .. co do kontaktów z rówieśnikami...nienawidzę z nimi rozmawiać ..mają bardzo prostackie  tematy  m.in o seksie ( w tym sensie , że chcą w tym wieku się puszczać i opowiadają o swoich erotycznych przygodach ) , palą , piją ...Jestem teraz w gimnazjum i jedyną osobą , z którą gadam na przerwach jest mój chłopak , z którym jestem już 3 lata , chodzę z nim do tej samej klasy  i obaj czujemy się dojrzali . Rozsądnie podchodzimy do okazywania uczuć , bardzo fajnie nam się rozmawia np na tematy polityczne , naukowe i obaj stwierdziliśmy , że to jest prawdziwe uczucie i z każdym dniem kochamy się coraz bardziej , wiele dziewczyn jak i chlopakow jest o nas zazdrosnych , próbują  zniszczyc nasz związek ale my nie zwracamy na nich uwagi  :) co do życia w rodzinie ...bardzo kocham swoich rodziców , codziennie do nich chodzę i się do nich przytulam i właśnie ....główny problem tkwi w tym , że Moja szkolna psycholog powiedziała , że jej zdaniem jest to dziwne tylko mnie zastanawia czemu ? W moim przypadku to chyba dobrze , że nie mam ochoty się wyszaleć w młodości na jakichś imprezach ( bo naprawdę tego nienawidzę i wolę zająć się karierą zawodową ) i chciałabym by ktoś jeśli zna odpowiedz na to pytanie uargumentował stwierdzenie Pani psycholog na  ten temat . Dodam jeszcze ze wysłana zostałam do psycholog ze względu na moją wychowawczynię , która jest bardzo czepialska i jak ktoś wyglada gorzej bo się nie wyspał to wysyła do psychologa ;D ) ( chciałam również dodać , że dodaję wspis ponownie , ponieważ wcześniej nie otrzymałam odpowiedzi.