Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zagubiona94

samotna młoda mama

Polecane posty

Gość abc

droga panienko na drugi raz zanim wymyslisz kolejny temat zorientuj sie troche i nie wypisuj bzdur.Za granica rowniez sa pieniadze na dzieci jest to niezalezne  czy ma sie prace czy nie. Proponuje nastepny temat co porabiacie nudzi mi sie i nie wiem co pisac strzal w dziesiatke  

Gość Gosc
8 godzin temu, Gość Gość napisał:

Tyle że facetów raczej nie będzie interesować jej historia podczas gdy wokół pełno bezdzietnych pięknych kobiet... Samotne mamy maja wieeelka konkurencję w postaci atrakcyjnych panienek które nie mają zobowiązań. No niestety. 

Z ładnej miski się nie najesz. Samotne mamy to również kobiety zaradne twardo stapajace po ziemi nie księżniczki oderwane od rzeczywistosci. Nie rozumiem dlaczego samotna matka zaraz źle się kojarzy z patologia. Weźcie pod uwagę że to są również kobiety wykształcone zajmujące wysokie stanowiska inteligentne atrakcyjne zadbane którym z jakichś powodów nie wyszedł związek z mężczyzną często z tym który miał być miłością jej zycia a nie z przypadkowym kimś. 

Gość abc

zapamietaj co napisalas jak masz Syna wyobraz sobie on  tobie przedstawia kobiete z dwojka dzieci kazde z innym czy tak samo bedziesz mowic no ciekawe...Ambitna no ciekawe na pewno doswiadczona ale czy w dobrym tego znaczeniu to nie bylabym tego taka pewna 

Gość Ona

Zagubiona94 powiem Ci tak, ja zawsze byłam przeciwna wiązaniu się z kimś, kto ma dzieci ale zakochałam się w mężczyźnie, który miał już dwójkę dzieci z dwiema kobietami. Od 7 lat jesteśmy szczęśliwym małżeństwem i nigdy nie żałowałam związku z Nim. Tobie też się ułoży. Życzę Ci tego :)

Gość Hey
20 godzin temu, frog_in_the_fog napisał:

poszukaj kogoś, kto ma dwoje dzieci z dwiema różnymi kobietami.

Piszesz czasami rzeczy z którymi nie do końca się zgadzam. Ale tu pozamiatales.