Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemnicax

Są tutaj jacyś lekarze?

Polecane posty

Gość Obserwator

Xcct wyobraź sobie że masz męża kochasz go jesteś z nim a któraś z kobiet mówi to co ty 

Oczy byś wydrapała 

-zmien lekarza . 

Gość Xcct
1 minutę temu, Gość Obserwator napisał:

Xcct wyobraź sobie że masz męża kochasz go jesteś z nim a któraś z kobiet mówi to co ty 

Oczy byś wydrapała 

-zmien lekarza . 

Masz rację, dlatego unikam go i w najbliższym czasie nie zamierzam iść do niego na wizytę.

Może gdy emocje już opadną.

Nie chcę mieszać mu w życiu i sprawić komuś ból

Gość Obserwator
4 minuty temu, Gość Xcct napisał:

Masz rację, dlatego unikam go i w najbliższym czasie nie zamierzam iść do niego na wizytę.

Może gdy emocje już opadną.

Nie chcę mieszać mu w życiu i sprawić komuś ból

Bardzo rozsądnie robisz.. 

Chociaż radzilabym zmienić doktorka całkowicie bo będzie do ciebie to wracać i wracać 

Gość Xcct
39 minut temu, Gość Obserwator napisał:

Bardzo rozsądnie robisz.. 

Chociaż radzilabym zmienić doktorka całkowicie bo będzie do ciebie to wracać i wracać 

Tak byłoby najlepiej, ale mimo wszystko chcę mieć z nim kontakt, gdy już zupełnie ochłonę. To fajny facet i dobry lekarz.

Będę trzymała uczucia na wodzy żeby ich nie poznał.

Gość gość
26 minut temu, Gość Xcct napisał:

Tak byłoby najlepiej, ale mimo wszystko chcę mieć z nim kontakt, gdy już zupełnie ochłonę. To fajny facet i dobry lekarz.

Będę trzymała uczucia na wodzy żeby ich nie poznał.

moze ty lepiej mężem się zajmij i swoim zyciem

Gość Żona lekarka

My mamy z moim mężem układ taki że oboje możemy z kimś się spotykać na boku aby nie wkradła do związku się rutyna aczkolwiek z zasadami zawsze prezerwatywa oraz nie mówimy sobie o partnerach , wydaje mi się że inne związki mogą wyglądać podobnie dlatego dziewczyny jeżeli chcecie proszę bardzo tylko pamiętajcie żona zawsze jest ta jedyna kochana reszta to odskocznia 

Gość gość
3 godziny temu, Gość Żona lekarka napisał:

My mamy z moim mężem układ taki że oboje możemy z kimś się spotykać na boku aby nie wkradła do związku się rutyna aczkolwiek z zasadami zawsze prezerwatywa oraz nie mówimy sobie o partnerach , wydaje mi się że inne związki mogą wyglądać podobnie dlatego dziewczyny jeżeli chcecie proszę bardzo tylko pamiętajcie żona zawsze jest ta jedyna kochana reszta to odskocznia 

ojej,  ogólnie współczuję

Gość gość

może wypowie się jakiś lekarz, który poczuł chemię między nim a pacjentką. Chodzi mi o to co zrobił w tej sytuacji i jak się zachowywał względem pacjentki.

Gość Gość
7 godzin temu, Gość gość napisał:

moze ty lepiej mężem się zajmij i swoim zyciem

Jakim mężem?

Gość gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Jakim mężem?

pisałaś że nie jesteś wolna ani ten lekarz nie jest, widocznie o mężu nic nie było. Jak dla mnie to szukasz atrakcji. Wiedząc że ktoś jest zajęty i kombinowac jak się zbliżyć i nabruździć w życiu, brak słów na to.

Gość gość

są tu jacyś lekarze?

Gość gość

nie

Gość Marwel

Ja 😁

Jestem..

Gość gość
2 minuty temu, Gość Marwel napisał:

Ja 😁

Jestem..

Uleczysz moją samotną duszyczkę?

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Marwel napisał:

Ja 😁

Jestem..

Co postanowiłeś? 

Ciekawe jak powiesz swojej pacjentce że ma nie przychodzić do Ciebie. Może być jej przykro. 

Gość Marwel

Od duszy nie jestem niestety..

Nie powiem jej tego przyjdzie i zobaczy kogoś innego 

😎

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Marwel napisał:

Od duszy nie jestem niestety..

Nie powiem jej tego przyjdzie i zobaczy kogoś innego 

😎

Od duszy nie...Tylko czy tak powinien postąpić lekarz? Chyba jako pacjentka ma prawo wybrać u kogo chce się leczyć. O ile dobrze pamiętam 2 lata ją prowadzisz, ma zaufanie do Ciebie. Chyba należałoby jej wyjaśnić? Na jej miejscu pomyslalabym że masz mnie dosyć. 

Gość Marwel
51 minut temu, Gość Gość napisał:

Od duszy nie...Tylko czy tak powinien postąpić lekarz? Chyba jako pacjentka ma prawo wybrać u kogo chce się leczyć. O ile dobrze pamiętam 2 lata ją prowadzisz, ma zaufanie do Ciebie. Chyba należałoby jej wyjaśnić? Na jej miejscu pomyslalabym że masz mnie dosyć. 

Jeżeli się zbulwersuje i przyjdzie do mnie to jej powiem o co chodzi , jeżeli oleje temat również go oleje... 

Gość Kasia

Cześć mam pytanie do dziewczynek tutejszych , pacjentek i lekarzy...

I do ciebie Marwelku

Nie jestem zakochana ! Ale mam wątpliwości co do mojego lekarza 😂😂😂🤣

Już wam odpowiadam

Leczyłam się u lekarza szefa... nie ważne czy to stomatologia czy ginekologia czy coś innego

I nagle wchodze do gabinetu jak zawsze patrzę a tu inny lekarz 🤔

Wyglądał młodziej niż ja ( mam 26lat) 

Miałam opory myślałam że to żart i chciałam wyjść bo zee niby takie ooo dziecko ma MNIE doglądać ?? 

Ale zlalam temat i mówię już chu*j jak jestem to nie sprawie przykrości i zostanę .

Na początku myślałam że po prostu się włamał tam i udaje lekarza 

Totalnie nie wiedział co ma robić 

Patrzy się na mnie kiedy chce diagnozy i zacięcie ...

Mówię mu hallo co to znaczy to i to? 

Pyta mnie o coś dziwi się moja otwartością ostatnio kawa się oblał 😂😂😂😂

Bo zachaczyl  jakby żył w matrixie inny wymiar taki bączek wierci się i sam nie wie co robi

Posłałam tam moją koleżankę żeby się posmiala i mówię zmienię go sama zobacz jaki gość 😂.. 

A ona do mnie że lekarz jak lekarz że profesjonalne podejście itd podobno zachowanie normalne i przesadzam 🤔

Zaczęłam się zastanawiać czy może mu się podobam? 😂😂😂

Chcialabym wiedzieć jak poznać że lekarz coś tam czuję ( tak z ciekawości) 

Bo ...iki w oczach ma .... 

Gość gość

Jestem aktualnie chory ( zapal. oskrzeli z zagroż. płuc )  trafiłem na ten temat w którym mogę i ja się wypowiedzieć z drugiej strony stetoskopu. Byłem na wizycie w przychodni u lekarki miła uśmiechnięta , trochę pożartowaliśmy z ukierunkowaniem na mnie ( nie lubię lekarzy bo kojarzą mi się z chorobą, która zawsze rozwala mi wszystko : pensja o połowę, zawsze kiedy wolne trochę dni i mam plany z odpoczynkiem ) . Trochę pogadaliśmy może bardziej niż jak z zwykłym lekarzem. Miałem naprawdę ochotę zaproponować kawę i ciacho za tydzień z okazji zakończenia mojej choroby. Podejrzewam analizując wizytę lekarską, że była duża szansa na to. Może na kontroli spróbuję ( nie wiem czy mężatka ) i jeżeli nic nie będzie to chociażby została by kolejną koleżanka od rozmów niebanalnych gdyż ma to coś w sobie ( głowie). Muszę dodać że lubię inteligentne kobiety, one mnie kręcą ma duża liczbę koleżanek dentystek, lekarzy, nauczycielek, wykładowczyń, pracowników bankowych i włascicielek firm. Można z nimi porozmawiać na każdy temat a nie tylko seriali, ciuchów itp.

Ps piszę trochę nieskładnie gdyż jestem otępiały od kaszlu, kataru i niespania.

Gość gość
Dnia 8.01.2019 o 07:55, Gość Marwel napisał:

Aczkolwiek od ok.2lat jest u mnie pacjentka przy której nie wiem co mam robić kręcę się w lewo w prawo 

Boje się faktu że mi się podoba 

To raz a dwa że w końcu zauważy to we mnie

Sam siebie nie poznaje - nie chodzi tylko o jej wygląd fizyczny który jest atrakcyjny ale też o jej sympatycznosc i sposób mowy ...

rozumiem Cię choć nie jestem lekarzem. Mam do czynienia z masą kobiet i jest jedna koleżanka mężatka z którą muszę się konsultować w pewnych sprawach. Jak ona słodko mówi , jakich zwrotów używa w stosunku do mnie , pierwszy raz 4 lata temu jak się zetkneliśmy to przez chwilę język mi zablokowało a mózg wyczyściło - stałem i chyba miałem minę jak dzieciak który ogląda swoja ulubioną i wymarzoną bajkę. Oczywiście nie pada ani jeden pod-teks seksualny, jest bardzo inteligentna i mądra. Powiem jedno można popłynąć, niestety pójść dalej nie mogę gdyż to równałoby się koncowi mojej i jej kariery - pracy. Jesteśmy oboje osobami dużego zaufania publicznego i nawet za ręce nie możemy chodzić i to nie tylko w pracy ale i na mieście.

Gość Marwel
22 godziny temu, Gość Kasia napisał:

Cześć mam pytanie do dziewczynek tutejszych , pacjentek i lekarzy...

I do ciebie Marwelku

Nie jestem zakochana ! Ale mam wątpliwości co do mojego lekarza 😂😂😂🤣

Już wam odpowiadam

Leczyłam się u lekarza szefa... nie ważne czy to stomatologia czy ginekologia czy coś innego

I nagle wchodze do gabinetu jak zawsze patrzę a tu inny lekarz 🤔

Wyglądał młodziej niż ja ( mam 26lat) 

Miałam opory myślałam że to żart i chciałam wyjść bo zee niby takie ooo dziecko ma MNIE doglądać ?? 

Ale zlalam temat i mówię już chu*j jak jestem to nie sprawie przykrości i zostanę .

Na początku myślałam że po prostu się włamał tam i udaje lekarza 

Totalnie nie wiedział co ma robić 

Patrzy się na mnie kiedy chce diagnozy i zacięcie ...

Mówię mu hallo co to znaczy to i to? 

Pyta mnie o coś dziwi się moja otwartością ostatnio kawa się oblał 😂😂😂😂

Bo zachaczyl  jakby żył w matrixie inny wymiar taki bączek wierci się i sam nie wie co robi

Posłałam tam moją koleżankę żeby się posmiala i mówię zmienię go sama zobacz jaki gość 😂.. 

A ona do mnie że lekarz jak lekarz że profesjonalne podejście itd podobno zachowanie normalne i przesadzam 🤔

Zaczęłam się zastanawiać czy może mu się podobam? 😂😂😂

Chcialabym wiedzieć jak poznać że lekarz coś tam czuję ( tak z ciekawości) 

Bo ...iki w oczach ma .... 

A co byś zrobiła gdyby zaprosił cię na kawę?

Gość Marwel
21 godzin temu, Gość gość napisał:

rozumiem Cię choć nie jestem lekarzem. Mam do czynienia z masą kobiet i jest jedna koleżanka mężatka z którą muszę się konsultować w pewnych sprawach. Jak ona słodko mówi , jakich zwrotów używa w stosunku do mnie , pierwszy raz 4 lata temu jak się zetkneliśmy to przez chwilę język mi zablokowało a mózg wyczyściło - stałem i chyba miałem minę jak dzieciak który ogląda swoja ulubioną i wymarzoną bajkę. Oczywiście nie pada ani jeden pod-teks seksualny, jest bardzo inteligentna i mądra. Powiem jedno można popłynąć, niestety pójść dalej nie mogę gdyż to równałoby się koncowi mojej i jej kariery - pracy. Jesteśmy oboje osobami dużego zaufania publicznego i nawet za ręce nie możemy chodzić i to nie tylko w pracy ale i na mieście.

Za rękę można chodzić na delegacjach zagranicznych... 

Tutaj jeżeli są związki małżeńskie to już sprawa utrudniona

Gość Kasia
20 minut temu, Gość Marwel napisał:

A co byś zrobiła gdyby zaprosił cię na kawę?

Oj... Wow....

Hmm pewnie zamieniłabym temat

Nie wiem.. a czemu

Gość Marwel

Bo robię to samo przy pacjentce..  

Gość Kasia

To zagadaj

Do odważnych świat należy 

Gość Jagoda

FEMME  . Lekarz gdy wyprasza osobę bliską jest zboczeńcem naruszający PRAWO,  ust 2008 r art 21 Prawo Pacjenta . Również wypraszają ginekolodzy bo nie mają sterylnosci w gabinecie i dlatego wypraszają!  A przy zarażeniu jak typ C wątroby wirus lub inne świństwa przejmuje partner! Dlatego ma Prawo być przy mnie bo nie chcę być zaraz ona jakimś syfem. Nawet zagrażają na bloku operacyjnym a co dopiero przy badaniu pochwy a brudasow lekarzy nie brakuje,  Mąż jest przy każdym badaniu palpacyjnym pochwy i porodzie.  Gdy byłam ostatnio to ginekolog ostentacyjnie pokazywał jak rozpakowywuje nowy wziernik i odrazu badal nic nie dotykając w gabinecie to samo przy palpacyjnym. Ale męża to zastanilo przecież to powinna być normą i zajrzał w odpady A tam 3 wzierniki a 8 pacjentek i znów oszczędność!  Nie mam zamiaru mieć po innej wziernika a gdy zarazi pacjentkę to ma dalej kogo leczyć i nikt nie udowodni że zaraził gdy jesteś sama leżąc nie jesteś wstanie zobaczyć tego osoba bliska tylko widzi, A czy ginekologowi się podoba czy nie mam to w dupie mam swego faceta i koniec!!!

Gość cccccd

ciekawy temat

Dnia 9.01.2019 o 07:44, Gość Lekarz napisał:

Mam wspaniałe dzieci i żonę z czasów studiów nigdy nie patrzyłem na inne kobiety w tym na pacjentki

Uważam że każda kobieta ma w sobie coś wartościowego i jest do kogoś tam..  pisana 

Mi pisana jest moja żona 😉

Tak jak jej obiecywałem - póki śmierć nas nie rozłączy . 

Podziwiam i gratuluję, że nigdy żadna nie zwiodła Ciebie na pokuszenie. Nie zawsze wszystko jest takie ładne i proste. Są sytuacje, gdy dochodzi do dużej intymności między lekarzem, a pacjentką i nie chodzi mi o intymność seksualną, a duchową, taką gdy wiesz co czuje druga strona, ale jesteś uwięziony w klatce konwenansów i moralności. Taka intymność rodzi się zazwyczaj przy bólu i łzach osoby, która trafiła do lekarza, empatycznego lekarza.