Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Mam tak strasznie dosyć

Polecane posty

Gość gosc

Swoich huśtawek emocjonalnych. Jestem bardzo młoda. Wszyscy moi rówieśnicy przeżywają swoje kolejne miłości. Ja prawie 3 lata straciłam na nieodwzajemnioną miłość i 2 miesiące temu kolejny chłopak mi wpadł w oko. Co jest ze mną nie tak, że nie potrafię tego dobrze rozegrać? Jednego dnia mi się wydaje, że super, na pewno ja też mu się podobam, a drugiego go ignoruję i nawet słowa nie zamienię. I nie jestem tego w żadnym stopniu kontrolować. Nawet nie jestem jakaś bardzo nieśmiała, z każdym innym jakoś rozmawiam. A z nim nie potrafię... Czuję, że on by chciał zagadać, tylko czeka na jakikolwiek znak z mojej strony, a ja nie potrafię się uśmiechnąć, ba, nawet nawiązać kontaktu wzrokowego. Chociaż pewnie i to sobie wmawiam, tak naprawdę pewnie go nie obchodzę.

Gość Aga

Też mam już dosyć tego seksualnego maratonu, od 23.12. do wczoraj codziennie po kilka razy. Dobrze że już pojechał i będzie dopiero 15.02. Mam czas na regenerację i zadbanie o siebie.

Gość Gość

Aga nie narzekaj , toż to sama przyjemność 

Gość Aga
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Aga nie narzekaj , toż to sama przyjemność 

Owszem i to duża, ale za dużo to też niezdrowo, tłumaczę go tym ze nie było go prawie 4 miesiące.