Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Czy nauczycielki wpisuja zadania domowe do librusa?

Polecane posty

Gość Gosc

Hej, j.w.

Moj jest w 2 klasie, ostatnio mu sie nie chce i kreci z zadaniami, ze nie ma albo myli strony. 

W zeszycie zero inf., w librusie tez. No taki nieobowiazkowy sie zrobil. I chcialabym go przypilnowac. 

Nauczyciela pisala od wielkiego dzwonu w 1 klasie. Teraz w 2 ani razu nic a nic. 

Zglosze to.jej, wiem ze to metodyczne dzialanie. Ale jestem ciekawa jak to jest u was

Gość Kasia
8 minut temu, Gość Gosc napisał:

Hej, j.w.

Moj jest w 2 klasie, ostatnio mu sie nie chce i kreci z zadaniami, ze nie ma albo myli strony. 

W zeszycie zero inf., w librusie tez. No taki nieobowiazkowy sie zrobil. I chcialabym go przypilnowac. 

Nauczyciela pisala od wielkiego dzwonu w 1 klasie. Teraz w 2 ani razu nic a nic. 

Zglosze to.jej, wiem ze to metodyczne dzialanie. Ale jestem ciekawa jak to jest u was

Nigdy. A syn jest w 4 klasie. Wez sie za dzieciaka a nie dokladasz roboty nauczycielce. Niezly kombinator z niego rosnie

Gość Gosc

Roboty nauczycielce ? Co one robia. Ja przerabiam material w domu z dziecmi. Co ine w takim razie robia na lekcjach ? Praca domowa ma byc powtorzeniem tego co bylo zeby utrwalic. 

A ty wez sie za dzieciaka. Taka prawda.

Gość Kasia

To przykro mi ze masz tak malo inteligentne dziecko

Gość Gosc

Nieinteligentne? Wszystko ma ponad oczekiwan, czyta ksiazki po 200 stron, najlepszy z matematyki i polskiego. 

Pytam o zadania domowe. 

A nie ocene mojego syna. 

A ze chce dodawac roboty, nie chce. 

Pytam sie jak u was jest i tyle. 

Widze, ze wszyscy maja idealnie. Jak zwykle w wirtualnym swiecie

Gość aqa

Moje dziecko jest w 5 klasie. Przez ten czas tylko jeden raz nauczycielka wpisała informacje o projekcie do zrobienia. 

Zwykłych zadań domowych nigdy nie wpisują.

W klasach 1-3 nauczyciel podawał zadania żeby dzieci zapisywały w zeszytach.

Gość Gosc

Dziekuje za odpowiedz bez tekstow obrazajacych mojego syna

Gość Gość

Moje dziecko jest w 5 klasie i prace domową na librusie wpisuje tylko wychowawczyni. 

Gość kasia

Moja też często "zapominała" wpisywać do zeszytu zaddanie domowe. W librusie tylko raz pojawiła się informacja dotycząca dużej pracy 'artystycznej' przez dzieciaki robionej. Więc podjerzewam, ze nie ma takiego obowiazku.

Moja została przywołana do porządku, kiedy "zagroziłam", że każdego dnia będę obdzwaniać jej wszystkie kolezanki i pytac co jest zadane, bo moja gapa nie zapisala. Podziałało. 

Gość Gość

Mam dzieci w 4 i 7 klasie i wszyscy nauczyciele piszą na E-dzienniku co jest na zadanie domowe, terminy sprawdzianów, uwagi i osiągnięcia, spóźnienia. A my rodzice zwolnienia, usprawiedliwienia też wszystko piszemy przez E-dziennik. W klasie 1-3 zapisywali zadania w zeszycie, ale inne sprawy wszystko przez E-dziennik. 

Gość Gość

To już zależy od nauczyciela czy wpisze czy nie. Ale jeśli Twój syn np. zapomina zapisać sam albo specjalnie tego nie robi, to myślę, że to dobry pomysł, byś poprosiła nauczycielkę, by to robiła. Może inne dzieci też kręcą, a tak rodzic zobaczy w edzienniku i będzie jasne.

Gość Tula

U mojego syna tylko wpisuje nauczyciel od języka angielskiego prace domowe i sprawdziany z czego .