Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość StanowczaKobieta

Oszukał mnie a teraz błaga o litość

Polecane posty

Gość StanowczaKobieta

Pisałam z nim

naobiecywal mi wspólne życie, miłość i seks. Pisał, ze chce być obok mnie, ze chce zadowalać mnie, zrobi dla mnie wszystko itp. Uwierzyłam mu, bo przecież ludziom trzeba ufać. Po jakimś czasie przestał się do mnie odzywać po prostu mnie porzucił. Wściekałam się na niego baaardzo

zrobilam screeny i wysłałam do jego znajomych do każdego (między innymi jego nagie zdjęcia) 

teraz pisze i błaga mnie o litość, bo niszczę mu życie 

hahaha tak kończą niewierne i kłamliwe psy 

Gość Nelia

Bardzo dobrze zrobiłaś. Oszustów trzeba tępić. Zrobiłabym to samo na Twoim miejscu. 

Gość StanowczaKobieta

Dalej mnie błaga o litość. Przecież to jego wina...sam mnie zmusił do tego gdyby mnie nie olał wszystko byłoby dobrze a teraz...no cóż...jego problem. 

Gość Gość

Wybacz mu kobieto , zlituj się . Dlaczego jesteście takie mściwe ? Źle zrobił , okaż mu serce 

Gość który widzi

Nie jesteś kobietą. Jesteś jak zaraza, która nie powinna egzystować. 

Gość StanowczaKobieta

Pewnie sami wysyłacie nagie zdjęcia i teraz się boicie. Ale to tylko jego wina a teraz musi ponieść konsekwencje. Teraz zamierzam wysłać do jego rodziny, bo mam jego FB

Gość Gość

Rozkaż mu niech padnie do Twoich stup i całuje , trzymaj go krótko będzie jadł Tobie teraz z ręki 

Gość Ell.

Kochana mnie nie stac byloby na takie zakonczenie, ale podoba mi sie  twoj sposob . Jestes kobieta z j.... mi. 

Powinno napietnowac sie karmienie zludzeniami, klamstwami i zabieranie bezproduktywne czasu komus, komu  sklada sie takie falszywe obietniece👍

Gość StanowczaKobieta
1 minutę temu, Gość Ell. napisał:

Kochana mnie nie stac byloby na takie zakonczenie, ale podoba mi sie  twoj sposob . Jestes kobieta z j.... mi. 

Powinno napietnowac sie karmienie zludzeniami, klamstwami i zabieranie bezproduktywne czasu komus, komu  sklada sie takie falszywe obietniece👍

Mężczyzn trzeba trzymać krótko jak coś nie tak to od razu walić po tych głupich gębach bądź poniżyć publicznie za karę 

Gość Gość
19 minut temu, Gość który widzi napisał:

Nie jesteś kobietą. Jesteś jak zaraza, która nie powinna egzystować. 

Pewnie gdyby to facet tak się zemścil na byłej to uznałbys że się jej należało skoro tak go potraktował, ale jak zrobiła to kobieta, pokazała że jest cwana to już nie jest ok, no taaak biedna słaba kobietka to powinna tylko leżeć i ryczeć w poduszkę jak wiele innych kobiet a nie się mscic, wkoncu,, tacy są faceci" hehe jaaasne 

Gość 234

I to jest prawidłowe zachowanie. Facet ma słuchać kobiety. Powinnaś jeszcze wysłać to do jego pracy. Niech jego szef się dowie jakich oszustów zatrudnia. 

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość StanowczaKobieta napisał:

Pisałam z nim

naobiecywal mi wspólne życie, miłość i seks. Pisał, ze chce być obok mnie, ze chce zadowalać mnie, zrobi dla mnie wszystko itp. Uwierzyłam mu, bo przecież ludziom trzeba ufać. Po jakimś czasie przestał się do mnie odzywać po prostu mnie porzucił. Wściekałam się na niego baaardzo

zrobilam screeny i wysłałam do jego znajomych do każdego (między innymi jego nagie zdjęcia) 

A spotkaliście się kiedy czy tylko z nim pisałaś ?

Gość StanowczaKobieta
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

A spotkaliście się kiedy czy tylko z nim pisałaś ?

Pisał, ze chce przyjechać do mnie do Polski a teraz pisze, ze jestem głupia polska s*ka 

Gość Gość

Takie coś jest karalne , możesz mieć kłopoty pomyśl zanim zaczniesz coś robić durna babo 

Gość StanowczaKobieta

Ja jestem bezkarna, bo on jest z Rosji 

Gość gość

Pisałam z nim

Myślałem że obiecywał w inną dziurę a wsadził ci w kuper!

Gość Tojatoja

Mnie też milion razy oszukiwał,mogłabym wszystkim dookoła rozpowiedziec ile krzywdy mi wyrządził,jakie świństwa mi robił ale nie jestem mściwa chociaż facet ma dużo do stracenia..Ja jednak nie znize się do Jego poziomu,Ty też się nie macie.. po co szarpać nerwy..znajdziesz jeszcze uczciwego porzadnego  

Gość Gośćon
11 minut temu, Gość StanowczaKobieta napisał:

Mężczyzn trzeba trzymać krótko jak coś nie tak to od razu walić po tych głupich gębach bądź poniżyć publicznie za karę 

Właśnie o takiej kobiecie marzę, kobieta że snów :classic_love:

Gość 234
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Takie coś jest karalne , możesz mieć kłopoty pomyśl zanim zaczniesz coś robić durna babo 

On nie jest z Polski. I niby co jej zrobi? Jedt bezkarna. Ja ją popieram. 

Gość Gość

Co za wredny , mściwy babsztyl . Masz szczęście że na mnie nie trafiłaś 

Gość StanowczaKobieta
4 minuty temu, Gość Tojatoja napisał:

Mnie też milion razy oszukiwał,mogłabym wszystkim dookoła rozpowiedziec ile krzywdy mi wyrządził,jakie świństwa mi robił ale nie jestem mściwa chociaż facet ma dużo do stracenia..Ja jednak nie znize się do Jego poziomu,Ty też się nie macie.. po co szarpać nerwy..znajdziesz jeszcze uczciwego porzadnego  

Nie bądź taka miękka. Powinnaś ich lac w te głupie mordy 

Gość Martyna

Mój chłopak też jest jakiś jebnięty. Mówie, że go już nie kocham to słysze, że on nas kocha za nas dwoje. Nie robie mu loda, nie daje, dupy, ...a nie zamoczył w mojej cipce od pół roku a ten na skinienie paluszka liże mi moją cipke, stopy a nawet tyłek. Moge mu napluć w twarz a ten cwel wali przy mnie gruche i prosi o więcej. Co z tymi mężczyznami jest nie tak? Złe wzorce czy jaki ...?

Gość StanowczaKobieta
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

No niestety nie chciałbyś na mnie trafic, bo ja jestem twardym przeciwnikiem ze mną nie wygrasz. 

Gość gość

Pisałam z nim

Przy dobrym prawniku może cie wsadzić do puchy nawet gdzie będziesz lizała brudne p/i/z/d/y koleżankom z celi i obciągała klawiszom za łyżkę kawy. To jakiś żart albo on jest głupi bo ja bym od razu tak zrobił.

Gość 234
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

No i co niby byś jej zrobił, kundelku? Jakby wszystkim pokazała Twojego małego ...ķa? Żałosny jesteś. Pewnie płakałbyś w poduszkę. 

Gość StanowczaKobieta
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Przy dobrym prawniku może cie wsadzić do puchy nawet gdzie będziesz lizała brudne p/i/z/d/y koleżankom z celi i obciągała klawiszom za łyżkę kawy. To jakiś żart albo on jest głupi bo ja bym od razu tak zrobił.

On jest z Rosji, wiec nic nie może mi zrobić. A nawet jeśli byłby Polakiem to gowno by mi zrobił 

Gość gość
Przed chwilą, Gość StanowczaKobieta napisał:

No niestety nie chciałbyś na mnie trafic, bo ja jestem twardym przeciwnikiem ze mną nie wygrasz. 

Wsadził by ci od razu maślane oczka byś zrobiła XD

Gość 234
2 minuty temu, Gość gość napisał:

On nie jest z Polski. Nic jej nie zrobi, frajerzy. Po co kłamał. Teraz ma za karę. 😂🤣🤣🤣

Gość StanowczaKobieta
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Wsadził by ci od razu maślane oczka byś zrobiła XD

Wsadzić to sobie możesz do geby  brudne majtki swojej matki, frajerze. 

Gość gość ja to napisałem
1 minutę temu, Gość 234 napisał:

On nie jest z Polski. Nic jej nie zrobi, frajerzy. Po co kłamał. Teraz ma za karę. 😂🤣🤣🤣

To musi być wyjątkową ...ą. Trafiłabyś na jakiegoś sztywnego kolesia to wynająłby zbirów żeby ci ryja oblali kwasem i byś się nauczyła