Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ariiaa

Wezel prawdziwy na pepowinie

Polecane posty

Gość Ariiaa

Witam. 2 mce temu urodzilam. Mialam cc i podczas operacji lekarz byl w szoku, mowil ze 2 raz w zyciu cos takiego widzi. Ze to cud, ze dziecku nic nie jest. Przez cala ciaze moja gin slowem o tym wezle nie wspomniala. Urodzilam w 36tc i chyba dobrze, ze szybciej, bo tragicznie moglo sie skonczyc, gdyby wezel sie zacisnal.

Gość Oshin
1 godzinę temu, Gość Ariiaa napisał:

Witam. 2 mce temu urodzilam. Mialam cc i podczas operacji lekarz byl w szoku, mowil ze 2 raz w zyciu cos takiego widzi. Ze to cud, ze dziecku nic nie jest. Przez cala ciaze moja gin slowem o tym wezle nie wspomniala. Urodzilam w 36tc i chyba dobrze, ze szybciej, bo tragicznie moglo sie skonczyc, gdyby wezel sie zacisnal.

No właśnie - cud. My nie miałyśmy tyle szczęścia - moja córka udusiła się w 29 tc wskutek węzła prawdziwego, było to widać dopiero po porodzie. 

Gość gosc

bo tego na usg nie widac. objawia sie slabszym tetnem dziecka. polecam profil na fb "patolodzy na klatce" - ostatnio bylo tam o tym zagadnieniu

Gość mmm

podczas mojej cesarki w 40 tygodniu lekarz powiedział tylko: o węzeł prawdziwy.

Dopiero iles dni pozniej czytalam co to w ogole jest i jak grozne. Mialam CC przez złe KTG- nie wiem czy to skutek tego wezla?