Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mandarynkaa

pytanie do facetów

Polecane posty

Gość mandarynkaa

jakie teksty czy gesty dziewczyny/kobiety na was działają? Niekoniecznie w łóżku, ale jako taki flirt czy uwodzenie :)

Gość Czosnów

Uśmiech, uwodzicielskie spojrzenie, zagryzanie wargi. Tego w necie masz pełno 😉

Gość gość

uśmiech a w wyrku to szczucie pupą

Jak flirt to te standardowe, które wszystkie robicie podświadomie.

17 minut temu, Narodowy napisał:

Jak flirt to te standardowe, które wszystkie robicie podświadomie.

aż muszę zapytać, co takiego robimy podświadomie? :D

Zawsze miałam wrażenie, że nie umiem i nie starałam się nawet flirtować, ale parę razy usłyszałam, że prowokuję (mówiąc wg mnie zwykłe rzeczy)  0_0

Gość Gosc
1 minutę temu, Ananke91 napisał:

aż muszę zapytać, co takiego robimy podświadomie? 😄

Zawsze miałam wrażenie, że nie umiem i nie starałam się nawet flirtować, ale parę razy usłyszałam, że prowokuję (mówiąc wg mnie zwykłe rzeczy)  0_0

Faceci pptrafia sobie cos wmowic . Ty sie popatrzysz , a on juz mysli ... 

Przed chwilą, Ananke91 napisał:

aż muszę zapytać, co takiego robimy podświadomie? 😄

Na ogół zabawa włosami, szukanie kontaktu fizycznego (np łapanie faceta gdzieś za ramię w trakcie rozmowy), wyższy ton głosu w trakcie rozmowy, szukanie kontaktu wzrokowego i bardzo często skupianie uwagi na facecie który jej się podoba - bardzo charakterystyczne, nawet jeśli jest się w towarzystwie, to czuje się, że dziewczyna najwięcej uwagi w rozmowie poświęca właśnie tobie.

4 minuty temu, Narodowy napisał:

Na ogół zabawa włosami, szukanie kontaktu fizycznego (np łapanie faceta gdzieś za ramię w trakcie rozmowy), wyższy ton głosu w trakcie rozmowy, szukanie kontaktu wzrokowego i bardzo często skupianie uwagi na facecie który jej się podoba - bardzo charakterystyczne, nawet jeśli jest się w towarzystwie, to czuje się, że dziewczyna najwięcej uwagi w rozmowie poświęca właśnie tobie.

i po prostu to wam się podoba? urocze :D

Gość w kość
7 minut temu, Gość Gosc napisał:

Faceci pptrafia sobie cos wmowic . Ty sie popatrzysz , a on juz mysli ... 

to idzie też w drugą stronę,

aby właśnie sobie czegoś nie wmówić, nie zauważam żadnych sygnałów,

kobieta musi mi chyba wejść na twarz, abym się domyślił

1 minutę temu, Ananke91 napisał:

i po prostu to wam się podoba? urocze 😄

Nie nam tylko mi. 🙂 Nie mogę za wszystkich pisać. A podoba się dlatego, że wiem kiedy ona jest mną zainteresowana, mam wyraźne wskazówki i to jest właśnie fajne.

Gość Gosc
7 minut temu, Narodowy napisał:

Narodowy , a opisz jak to robia faceci . 

Gość Gosc
1 minutę temu, Narodowy napisał:

Nie nam tylko mi. 🙂 Nie mogę za wszystkich pisać. A podoba się dlatego, że wiem kiedy ona jest mną zainteresowana, mam wyraźne wskazówki i to jest właśnie fajne.

Nie trzeba czasem wyraznych wskazowek . Niektore rzeczy sie po prostu wie . Moze odczytuje sie na poziomie podswiadomosci , ale sie wie . 

4 minuty temu, Narodowy napisał:

Spotykasz się?

1 minutę temu, Gość Gosc napisał:

Narodowy , a opisz jak to robia faceci . 

Szukanie kontaktu wzrokowego, zerkanie z ukrycia. Ci bardziej nieśmiali będą spięci w twoim towarzystwie, poddenerwowani; ci bardziej pewni siebie będą skupiać na tobie swoją uwagę. Facet może starać ci się czymś zaimponować, starać się być zabawnym, oczywiście też komplementowanie, niektórzy mają tendencję do przekomarzania się z kobietami, które im się podobają.

Gość Gosc

Szukanie kontaktu wzrokowego, zerkanie z ukrycia. Ci bardziej nieśmiali będą spięci w twoim towarzystwie, poddenerwowani; ci bardziej pewni siebie będą skupiać na tobie swoją uwagę. Facet może starać ci się czymś zaimponować, starać się być zabawnym, oczywiście też komplementowanie, niektórzy mają tendencję do przekomarzania się z kobietami, które im się podobają.

A jak to odczytujecie gdy przy powyzszym zachowaniu kobieta unika faceta ? 

kurde, chciałabym o coś spytać, ale za nic nie umiem tego ubrać w logiczną całość i brzmi to jak poplątane z pomieszanym :/

2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

A jak to odczytujecie gdy przy powyzszym zachowaniu kobieta unika faceta ? 

Na ogół mężczyźni odczytują to jako brak zainteresowania.

Może to też być nieśmiałość, ale trzeba mieć trochę wprawy, by umieć wybadać czy ma się do czynienia z nieśmiałą dziewczyną, czy taką, która zwyczajnie chce mieć święty spokój 😉

Gość Gosc
Przed chwilą, Narodowy napisał:

Może to też być nieśmiałość, ale trzeba mieć trochę wprawy, by umieć wybadać czy ma się do czynienia z nieśmiałą dziewczyną, czy taką, która zwyczajnie chce mieć święty spokój 😉

A gdy ktos pomimo takiego zachowania wciaz cos probuje ? 

2 minuty temu, Narodowy napisał:

A co myśleć o mężczyźnie, który jak ja do niego piszę, to odpisuje, a jak nie piszę do niego, to on też nic nie pisze.??

2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

A gdy ktos pomimo takiego zachowania wciaz cos probuje ? 

Determinacja lub natarczywość w zależności czy ona go nie chce, czy jest nieśmiała 😉

Gość Gosc

Determinacja lub natarczywość w zależności czy ona go nie chce, czy jest nieśmiała 😉

Dzieki , za odpisanie . 

Gość Gosc

A dlaczego dotykacie prawie obce kobiety ? 😉

Gość gośc

to pewnie odpisuje Ci z grzecznosci  a wasza znajomosc nie ma chyba zadnej zażyłości, a facet skoro sam Ciebie nie zaczepia to  nie zalezy  mu na niczym chociaz zapytanie typu co tam u Ciebie słychać to raczej nie jest wielkie halo a skoro tego nie robi to najwyraxniej go nie interesujesz  i nie bedzie marnował czasu tylko gdzie miejsce na jakaś  powiedzmy zyczliwosc koelzenska bo nie wiem w jakich jestes z nim relacjach

3 minuty temu, Gość gośc napisał:

to pewnie odpisuje Ci z grzecznosci  a wasza znajomosc nie ma chyba zadnej zażyłości, a facet skoro sam Ciebie nie zaczepia to  nie zalezy  mu na niczym chociaz zapytanie typu co tam u Ciebie słychać to raczej nie jest wielkie halo a skoro tego nie robi to najwyraxniej go nie interesujesz  i nie bedzie marnował czasu tylko gdzie miejsce na jakaś  powiedzmy zyczliwosc koelzenska bo nie wiem w jakich jestes z nim relacjach

dziwne jest to, że bardzo chciał mieć ze mną kontakt.

Gość uff

ja często bawię się włosami i nie oznacza to, że mi się ktoś podoba 😄 

robię to bezwiednie..

a jak ktoś mi się podoba to przeważnie starałam się to ukryć i mam nadzieję, że o tym nie wiedzieli 🙂

czasem ktoś myśli, że się w nim zakochałam/ w kimś a tak nie było nie wiem skąd to wynika..czasem po prostu kogoś lubię a osoby z otoczenia myślały ( nie była to jedna osoba ) że ja go kocham i nie wierzyli mi gdy zaprzeczałam..a naprawdę się w nim nie zakochałam, nie wiem dlaczego tak pomyśleli w ogóle..

także no różnie bywa..

Gość w kość
1 minutę temu, Berutiel napisał:

ale może już nie chce?

mamy równouprawnienie,

nie tylko kobiety mogą zmienne być

Gość sss
1 minutę temu, Berutiel napisał:

Od dawna piszecie ze sobą? Może nie chce być natarczywy.

1 minutę temu, Gość sss napisał:

Od dawna piszecie ze sobą? Może nie chce być natarczywy.

piszemy od zeszłego roku

Gość w kość
2 minuty temu, Gość uff napisał:

robię to bezwiednie..

także no różnie bywa..

no właśnie też tak myślę!

bo coś za dużo tych kobiet bawiło się przy mnie włosami:P

Gość sss
3 minuty temu, Gość uff napisał:

robię to bezwiednie..

a jak ktoś mi się podoba to przeważnie starałam się to ukryć i mam nadzieję, że o tym nie wiedzieli 🙂

czasem ktoś myśli, że się w nim zakochałam/ w kimś a tak nie było nie wiem skąd to wynika..czasem po prostu kogoś lubię a osoby z otoczenia myślały ( nie była to jedna osoba ) że ja go kocham i nie wierzyli mi gdy zaprzeczałam..a naprawdę się w nim nie zakochałam, nie wiem dlaczego tak pomyśleli w ogóle..

także no różnie bywa..

Fakt, wychodzi na to że trzeba uważać z gestami. Ja np często przygryzam wargi, no i rozmówcom patrzę w oczy nie w syfit, ale to raczej z szacunku.