Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawid

seks z kuzynką

Polecane posty

Gość dawid

od zawsze miałem świetny kontakt z córką brata mojego taty, mam 17 lat a ona 14. ostatnio miałem wrażenie że czuje do niej coś więcej. w sylwestra nasi rodzice wspólnie wybrali się na jakąś impreze, miałem się nią zająć podczas ich nieobecności. sylwester jak to sylwester - podkradliśmy alkohol z barku i piliśmy jakieś niedobre wino w salonie. ona nagle powiedziała że musimy o czymś pogadać. w w skrócie zrozumieliśmy że oboje coś do siebie czujemy. zaczeliśmy sie całować i wtedy mi stanoł. ona siedziala wtedy na mnie wiec poczula i chyba jej sie spodobalo bo zapytala czy mógłbym zdjąć spodnie. zrobiłem to a ona złapała mojego k**asa i zrobiła mi dobrze, po chwili wzieła do buzi. alkochol mi wszedl ale wiedzialem co sie dzieje zapytałem czy wie co robi. ona że tak i ze od niedawna o tym marzyła. ucieszyłem sie bo do tej pory sam sobie musiałem walić a to bylo zaj**iste uczucie. jak tak sobie myślałem to w tym czasie ona sie rozebrała i powiedziała żebym też to zrobił. k**as zrobił sie twardy jak nigdy jeszcze spytałem czy ona napewno tego chce. kazała mi być już cicho i wziąść sie za nią. serio nie znałem jej od tej strony, byłem napalony na maxa. bałem sie troche ale jak myślałem o niej to zapominałem o tym. w końcu wszedłem w jej ciasną c*pke a ona krzyczała w niebo głosy. w tym całym szale zapomniałem wyjąć w odpowiednim momencie i spuściłem sie w nią. po wszystkim poszliśmy spać oddzielnie tak żeby nikt sie nie skapnoł. obudziłem sie popołudniu już po tym jak rodzice ją odebrali. niewiem czy dobrze zrobiliśmy, stresuje sie odkąd sobie uświadomiłem co sie stało ale podobalo mi sie to

Gość Felek

Zrobiłeś dobrze a nawet bardzo dobrze. Obydwoje zadowoleni więc nie widzę problemu. No chyba, że ona zajdzie w ciążę to wtedy klapa.

Gość dawid

ja wiem tylko nie moge sie do niej dodzwonić i nie odpisuje

Gość Gość

Zaliczyła Cię , jesteś męską ... po prostu .