Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nauczyciel

Dwie twarze

Polecane posty

Gość Nauczyciel

Od października spotykam się z dziewczyną. Jest po rozwodzie i ma roczną córkę. Ogólnie fajna dziewczyna posprząta, ugotuj dobra matka. Ale ma drugie oblicze w łóżku. Jakiś czas temu powiedziała mi czego oczekuje i tutaj się nie spodziewałem. Interesują ją BDSM, trójkąty i cytuję" normalny seks jej nie wystarcza". Zastanawia mnie czy często dziewczyny macie tak skrajną drugą twarz i jak powinienem się zachować?

Sam musisz sobie odpowiedzieć na pytanie jak się zachować. Tylko Ty wiesz co jest dla Ciebie dopuszczalne w związku z kobietą.

Gość Nauczyciel Mianowany
31 minut temu, Gość Nauczyciel napisał:

Od października spotykam się z dziewczyną. Jest po rozwodzie i ma roczną córkę. Ogólnie fajna dziewczyna posprząta, ugotuj dobra matka. Ale ma drugie oblicze w łóżku. Jakiś czas temu powiedziała mi czego oczekuje i tutaj się nie spodziewałem. Interesują ją BDSM, trójkąty i cytuję" normalny seks jej nie wystarcza". Zastanawia mnie czy często dziewczyny macie tak skrajną drugą twarz i jak powinienem się zachować?

Bardzo dużo bab ma niestety takie drugie oblicze, drugą twarz. Ciesz się że ta z która się spotykasz otwarcie Ci o tym powiedziała. Co z tym zrobisz będzie zależeć od Ciebie, ale panna zagrała z Tobą w otwarte karty.

Ja miałem gorzej, bo po prawie 4 latach związku dowiedziałem się, że moja już ex dziewczyna na co dzień grzeczna, ułożona i porządna, tak naprawdę lubi być je/bana jak ..., ostro w gardło, ostro w du/pe itp. oczywiście nie ze mną, bo mi się wstydziła opowiedzieć o swoich pragnieniach, tylko realizowała się z różnymi kolesiami na boku. Gdyby nie jej korespondencja z jej przyjaciółką, która mi niechcący w łapy wpadła, to w życiu bym się nie dowiedział, tak się umiała maskować.

Gość Nauczyciel

Nie myślałem się że tego wogólee nie będzie widać

Gość Igor

Takie perełki trafiają się nieczęsto. Niestety większość Polek jest pruderyjna i woli nudne, standardowe bzykanko bez polotu.
Skorzystaj z okazji i spróbuj wyśmienitego tortu który dobry los postawił na twym stole.
Albo wróć do marzeń o salcesonie i niedogotowanych ziemniakach, a to wyrafinowane danie odstąp znawcom i koneserom, którzy je należycie docenią.

Gość Naukowiec

Spoko, ale wygląda na wariatkę, z której związku nie stworzysz. Omota cię wokół paluszka jak tylko zechce, a ty jej będziesz tańczył na komendę.