Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olka

Co myślicie o laskach wstawiających do neta zdjęcia bukietu od faceta, śniadanek, prezentów?

Polecane posty

Gość Olka

Dla mnie to żenada. Mąż robi mi kolacje codziennie a ja tego nigdy nie wstawiam na fejsa. Kwiaty nawet i bez okazji, nie wstawiam. Po pierwsze, uważam że to wiocha, po drugie, nie kazda kolezanka ma w ogo.le faceta i czemu ma sluzyc takie kłucie innych kobiet w oczy swoim szczęściem?

Gość sadsdasd

po prostu szmaty

Gość Gość

Znowu wałkujesz ten sam temat! Chyba ciebie to bardzo dotyka niestety czuc to na kilometr. 

Gość gosc

a dlaczego uwazasz,ze to klucie innych kobiet swoim szczesciem? ciebie kluje? :D nic nie mysle, lubie poogladac fajne zdjecia na fb, lepsze to niz kolejna sweet focia, czy kolejne dziecko w nowej czapeczce

Gość Nanana
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

a dlaczego uwazasz,ze to klucie innych kobiet swoim szczesciem? ciebie kluje? :D nic nie mysle, lubie poogladac fajne zdjecia na fb, lepsze to niz kolejna sweet focia, czy kolejne dziecko w nowej czapeczce

nie bój nic, ta lasia zdjęcia dzieci w czapeczkach też wstawia. Mnie to po prostu irytuje. Też mam męża, teź o mnie dba, też mam dziecko które kocham ale nie zamiescilam w sieci ANI JEDNEJ foty corki bo uwazam ze jak dorosnie to moze sobie myslec ze jej robilam niehccacy obciach. Pomyslcie sobie ze facebook istnial juz jak wy sie rodzilyscie. fajnie by wam bylo jakbyscie teraz ogladaly profile swoich starych ktorzy dawali zdjecia wasze jak byliscie mali i KAŻDY to moze zobaczyc? No ja bym tego nie chciala...

Gość Ola

Co myślę? Cytując klasyka: A ja mam to w d/u/p/i/e. :classic_laugh:

Gość Hej

Mam wywalone. A Tobie polecam przestać obserwować jej profil. Od razu będzie ci lżej.

Gość kra

Po diabla pzryjmujesz do znajomych ludzi, ktorzy cie wkurzaja? statystyki poprawiasz? 

Gość kraa

Od lat normalne bylo,ze ludzie pokazywali soebienazwajem zdjecia, po to wymyslono aparaty. 100 razy lepiej, gdy ktos wrzuca zdjecia na f-b, bo ogladaja tylko ci, ktorym sie chce, niz jesli zmecza ludzi w towarzystwie pokazywaniem albumow albo zdjec w komorce.

Gość Gość

Myślę, że jej profil, może wstawiać co chce. Po to jest fb. Jeżeli tobie nie pasuje, że ktoś wstawia jakies zdjęcia, przestań go obserwować i tyle. 

Gość taka ona

Przeciez zawsze można przwinąć nie trzeba się zatrzymywać na tych zdjęciach. Można zablokować osobę lub to co udostępnia i po sprawie. Każdy pokazuje to na co ma ochotę i nic mi do tego . Mam w znajomych osobę które ciągle udostępnia schroniska , dramat zwierząt więc zablokowałam to co ona udostępnia bo nie miałam ochoty w kółko tego oglądać. Mam osobę co ciągle wrzuca fotki dzieci tylko i wyłącznie. Nie są to jakieś ładne profesjonalne zdjęcia tylko  np jak dziecko jest całe brudne a w tle pobojowisko.Nie rozumiem tego , po co  ? Ale tak jak pisałam wcześniej każdy wrzuca to na co ma ochotę jednak nikt nie każe tego oglądać. 

Gość Gosc.

Nie obchodzi mnie to.

Gość Gość

Uważam że to infantylne. Ale ani mnie to ziebi ani parzy. A Ty se kup żel na ból doopy.