Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespok

awans za sex

Polecane posty

Gość niespok

Bylam pare miesiecy po slubie gdy maz stracil prace i podjal decyzje ze wyjezdza za granice zadne moje blagania nie pomogly. Gdy moj szef sie o tym dowiedzial stal sie bardzo mily dla mnie, nagle tak bez powodu otrzymalam duza premie, podziekowalam i udawalam ze nic nie kapuje. Coraz czesciej zaczal mi komplementy prawic co mnie bardzo podniecalo, zaprosil mnie na kawe, bylo super byl mily grzeczny poza tym nic nie proponowal. Az pewnego razu pojechalam z nim  w delegacje, zapytal czy moge to sie zgodzilam i tam sie zaczelo.Takiego duzego penisa wczesniej nie widzialam dopiero gdy do wanny z nim poszlam. A gdy juz w lozku z nim bylam to tylko go prosilam zeby delikatny byl jak bedzie wemnie wchodzil. Gdy wszedl wemnie to  juz jechal mnie ostro bo tak sie zgodzilam bo dlugo nie bylam urzywana a i bolu nie czulam. Tego wieczoru a raczej nocy nie zapomne nigdy bo tyle rozkoszy co wtenczas on mi dal i takiego seksu nigdy wczesniej nie przezylam pomimo ze mialam meza a wczesniej paru chlopakow, przy tym wrzeszczalam jak moglam az chrybke dostalam.Maz przez 6 lat za granica pracowal ja awansowalam czesciej od kolezanek, a gdy juz do niego sie przyzwyczailam to sie go pytalam kiedy znow wyjezdzamy w delegacje. Teraz to juz jestem korka domowa  zajmuje sie dziecmi(syni corka) obiady mezowi gotuje sprzatam  a w sypialni obowiazki malzejskie wykonuje

Gość Mąż za granicą

Ładne prowo, wracaj do garów!

Gość Xxxx

Pezdaaa to nie mydło nie wymydli się, prowo czy nie wiele kobietek używa życia i czerpie z tego korzyści. Itaka ma być

Gość poszukiwany psychiatra

znowu ten sam troll z charakterystycznym stylem opisów, zbok piwniczak od ginekologów 🤮