Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xyz

Zaniepokojony

Polecane posty

Gość Xyz

Witajcie. Sprawa która Wam przedstawię zaczęła się w marcu. 

Mianowicie poznałem Kobietę która w kwietniu ubiegłego roku rozstala się po kilkuletnim związku z poprzednim partnerem. Opowiadała mi o tym wszystkim bardzo wiele. Zauważyłem że wina leżała po jego stronie.Chociaż czy na pewno? Kontakty z Rodziną na moje oko dość dziwne i słabe. 

Nawiązaliśmy wspaniałą relację poznawalismy się telefonicznie póki co rozmowy po kilka godzin - kontakt ciągły. Zwlekala ze spotkaniem ale w październiku odbyło się pierwsze spotkanie. Zabrakło mi słów chyba jej też. To z emocji. Były kolejne spotkania pogłębianie tej więzi. Wspólne prezenty na Mikołajki. Wspólne oglądanie , spędzanie czasu , jedzenie itd.

Spotkaliśmy się w święta. Doszło do seksu. Po czym sygnały ze może być w ciąży. Unikanie kontaktu po czym sam zacząłem wierzyć ze faktycznie może coś się stało. 

Od wspomianych świat się nie widzieliśmy. Kontakt smsowy o ile można go nazwać kontaktem został ograniczony do minimum.

Okres się pojawił ale poczułem się wyprany i strasznie zawiedziony.

Nie wiem skąd zupełna zmiana nastawienia i skąd też zupełna cisza z jej strony. 

Przecież każde z nas jest tylko człowiekiem. Jeśli dostawalem sygnały od niej to się starałem bo mi zależy na tej relacji. 

Nie mam pojęcia co dalej robić...? Czekać aż sama się odezwie tak jak prosiła gdy będzie gotowa na rozmowę ze mną ?

Narzucać się to nie w moim stylu. 

Posiadacie jakieś cenne rady i wskazówki.