Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onazraniona

Czemu on tak robi? Po co mu to?

Polecane posty

Gość Onazraniona

2tygodnie temu po 4 latach facet mnie zostawił dla innej w chamski sposób i to przez wiadomość na fb. Się nie popłakałam tylko udałam, że mnie to nie rusza. Odpisałam ok życzę szczęścia i zamilkłam. On mnie zablokował wtedy. Teraz 2 dni temu odblokował i milczał, a dzisiaj pomimo, że jest dalej z tamtą dziewczyną pisał do mnie. Czy wszystko ok? Czy tęsknię za nim, że mu mnie brakuję i chciałby się spotkać. Napisał 3 wiadomości od rana na żadną nie odpisałam. Czy jego zabolało to, że go tak olałam i dlatego tak się teraz zachowuje? 😕

Gość Gość

Hormonki mu opadły na chwile,myśli inna częścią ciała,dlatego pisze.  W życiu nie odpisałabym ,honor by mi nie pozwalał i szacunek do samej siebie😉powodzenia 

Gość Gość

Tak dokładnie, myślal że będziesz rozpaczala, tęsknila i prosiła o powrót, wypisywala do niego ale się przeliczył i teraz się zastanawia czy aby na pewno Ci zależało skoro tak zareagowałas. Na ego biedaczkowi wjechałas :D i tak trzymać! Może mu się nie układa z nową niunia i próbuje wrócić do Ciebie chocby na seks, żeby mieć zapchajdziure dopóki nowej nie znajdzie a Ty konsekwentnie nic mu nie odpisuj, ignoruj całkiem to go zaboli ;) a Ty będziesz miała satysfakcje. Niech spie...a skoro tak Cie potraktował po 4 latach związku i nawet tchórz nie miał odwagi żeby Ci to prosto w twarz powiedziec, żenada. Zasługuje tylko na olanie, jakby nigdy nie istniał w Twoim życiu. 

Gość gość

Jakie tam ego, ruchać mu się chce.