Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilith

Rossman oszukuje klientów?

Polecane posty

Gość Lilith

Witam drogie wizażanki. Trafiłam na dość intrygujący artykuł zamieszczony w gazetce Rossmana o braku szkodliwości paragenów, slsów i aluminium. Przyglądając się temu bliżej można stwierdzić że kosmetyki z Rossmana często zawierają składniki których ja świadomie unikam, dlatego też rzadko korzystam z firm które się tam znajdują. Kosmetyki często są przeładowane chemią oprócz zapachu nie maja w sobie nic co by przykuwało moją uwagę. Czyżby Rossman zauważył że sprzedaż kosmetyków ze szkodliwą chemią zmalała? 
To znak że coraz więcej Polek kupuje świadomie co mnie bardzo cieszy. Co o tym sądzicie? Mnie osobiście ten artykuł zniesmaczył, ponieważ to co w nim zawarte jest sprytnie ujęte w słowach tak aby konsument był przekonany że setki badan nad tymi substancjami które potwierdzają ich szkodliwość tak naprawdę nie istniała i wszystko było jedym wielkim oszustwem. Po tym artykule drogi Rossmanie straciłam chęć na kupowanie czegokolwiek w waszej sieciówce.

dla ciekawych mogę wstawić zdjęcie artykułu lub wystaczy iść po najnowsza gazetkę Rossmana