Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manonthemoon

Prawda jest taka, że każdy polityk to ..., od lewa do prawa.

Polecane posty

Gość manonthemoon

Codziennie ktoś ginie a spuszczają się nad typem, który swoje za uszami ponoć miał, i złego słowa o zmarłym napisać nie można - bo Brudziński straszy, że internetowe śmieszki sprzed monitorów wyciągnie. 😄 A klękaj do pały, .... Jesteście tyle samo warci co gangusy z Krakowa i mam wy...e. Mogą was dzień w dzień kosić, a ja będę ten spektakl oglądał w fotelu wpierdalając popcorn. Eluwa. 

To nie wiesz że śmierć milionów to statystyka, a śmierć jednostki to tragedia?

Gość manonthemoon
9 minut temu, smakosz91 napisał:

To nie wiesz że śmierć milionów to statystyka, a śmierć jednostki to tragedia?

"Ktoś", to nie są miliony, poza tym nie cytuj mi tu stalina, bo pasuje do okoliczności jak pięść do dupy. 

Codziennie ktoś umiera, ginie na drogach w wypadkach w pracy, tego są setki tysięcy rocznie, przez lata miliony i nikt o tym nie gada bo przyjęte jest to jako 'normalnosc' a poza tym to tylko szaraki społeczne, przeciętniacy, ale jak umiera czy ginie ktoś znany/ważny to zawsze jest tragedia i lament

Gość manonthemoon
4 minuty temu, smakosz91 napisał:

Codziennie ktoś umiera, ginie na drogach w wypadkach w pracy, tego są setki tysięcy rocznie, przez lata miliony i nikt o tym nie gada bo przyjęte jest to jako 'normalnosc' a poza tym to tylko szaraki społeczne, przeciętniacy, ale jak umiera czy ginie ktoś znany/ważny to zawsze jest tragedia i lament

Bla, ...isz. 

Z pozdrowieniami dla Vikerenes. 😛 Nie zapomnij o waszym góru, pasku. 😆