Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nick16

Czy mogę przenieść się z 4 klasy liceum do 3 klasy liceum

Polecane posty

Hej!

Ostatnio zastanawiam się coraz częściej czy mogę się przenieść z 4 klasy technikum do 3 klasy liceum, a tak dokładnie na drugi semestr do liceum. Chciałabym się przenieść, ponieważ ten kierunek to jest błąd nauczycielka na zawodowych lekcjach siedzi w telefonie nic nie tłumaczy, a gdy ktoś ją o coś zapyta o jakiś np. Wynik albo coś w tym w stylu to czyta z książki dodam że mam jedynke z zawodowych.  Miałam szansę poprawić te ocenę ale nawet nie sprawdziła mojego zadanie tylko powiedziała że mam za duże braki... Bo w ostatnich miesiącach trochę frekwencja mi spadła.. Nauczycielka powiedziała że te oceny mogę poprawić dopiero w sierpniu... Dla mnie to jest nie do przeżycia bo w gimnazjum miałam ambicje nie uczyłam się najlepiej czasami miałam ledwo 2 ale żadnej poprawki nie miałam. W gimnazjum z angielskiego miałam 4 a teraz ledwo 2. Z wosu u wymagającej nauczycielki 4 a teraz 1... Bo zamiast uczyć on sprawdza estetykę zeszytu. Jestem załamana. Teraz ludzie ze szkoły bardziej boją się o frekwencję niż o oceny. A po za tym traktują mnie jakby mnie nie było czasami.