Ewcia184 0 Napisano Styczeń 15, 2019 Witam mam problem. Od wcześniejszej miesiączki czyli tej miesiąc temu mam problem. Bo to nie jest miesiączka tylko ciemno brązowa krew i dodatku skapa. Czyli już to jest mój drugi taki dziwny @ Moja normalna miesiączka byla bardzo obfita i czerwona normalna Współczuję z mężem (stosunek przerywany) i nie używam żadnej antykoncepcji i innych hormonów. Miesiąc temu miałam USG jajników dopochwowe Co to może być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc Napisano Styczeń 17, 2019 może zrób test ciążowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sabrina Napisano Styczeń 18, 2019 Najlepiej zrobić test, a na obfite miesiączki polecam tampony beepy, dodatkowo można w nich uprawiać seks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mysza Napisano Styczeń 18, 2019 Zdecydowanie - test, najlepiej z krwi w laboratorium medycznym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach