MilkaKasia 0 Napisano Styczeń 16, 2019 Dziewczyny pomóżcie!!!! Znalazłam wymarzoną ...enkę (najpiierw zobaczyłam ją na blogu, ale jest dostępna jeszcze w sklepie internetowym) i szukam opinii na temat tej firmy. Czy ktoś ma jakieś ubrania tej marki?? ...enki są dość drogie, więc nie wiem czy kupić ale jest idealna! Niedługo mam wesele siostry i chciałabym dobrze wyglądać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MilkaKasia 0 Napisano Styczeń 27, 2019 Dziewczyny podbijam, bo ...enka ma obniżoną cenę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa Napisano Lipiec 1, 2019 Absolutnie nie polecam tej firmy. Nie zwracają gotówki za zwrócone towary. Wydzwanianie do nich, maile nie pomagają. Tylko groźba sądu skutkuje. w internecie jest już kilka opinii na tent temat. Omijać z daleka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Worekcementu 0 Napisano Listopad 28, 2022 Odradzam, firma widmo. Nie odpisuje na wiadomości, meile, telefony nie działają. Zakupiłam zieloną ...enkę Alexa. Założyłam ją 2 razy. Materiał w miejscach w których powstały zagniecenia ( od siedzenia ) się porozchodził. Szwy przy kieszeniach się rozeszły. Specjalistyczna pralnia przestrzegła mnie, że gdybym poplamiła ten materiał plamy nigdy z niego nie zejdą. Taks kwota za dwukrotne założenie ...enki to absurd. NIE POLECAM!!!! Omijajcie szerokim łukiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach