ilcia644 0 Napisano Styczeń 16, 2019 Hejka. Już za kilka tygodni walentynki, a nie mam żadnego pomysłu na prezent. Nie chcę kupować już kosmetyków i drobiazgów typu krawat, spinki, bo niestety nie do końca trafiam z jego gustem. może ktoś sie podzieli fajnymi pomysłami na udany i nie banlany prezent dla bliskiej osoby? Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 18, 2019 kup lot w tunelu aerodynamicznym trochę bardziej szalony prezent. w tamtym roku byłam ze swoim w tunelu w Lesznie i było świetnie i nie narzekał, że mu się prezent nie podobał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DDD Napisano Styczeń 18, 2019 O właśnie, piszcie o Waszych pomysłach, może i ja coś od Was zgapię :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Weronika125p 0 Napisano Styczeń 18, 2019 Mnie akurat na walentynki marzy się biżuteria - a konkretnie kolczyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mimi Napisano Styczeń 20, 2019 A ja myślę, że tak niestandardowo mozna pojsc razem na przykład na strzelnicę :D Jak ktos jest z wrocłąwia to polecam progun :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iIcia644 Napisano Styczeń 20, 2019 Co mam kupić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iIcia644 Napisano Styczeń 20, 2019 2 minuty temu, Gość mimi napisał: A ja myślę, że tak niestandardowo mozna pojsc razem na przykład na strzelnicę :D Jak ktos jest z wrocłąwia to polecam progun :D Strzelnica nie bo on strzela ślepakami, ma niesprawnego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2019 Dnia 16.01.2019 o 12:39, ilcia644 napisał: Hejka. Już za kilka tygodni walentynki, a nie mam żadnego pomysłu na prezent. Nie chcę kupować już kosmetyków i drobiazgów typu krawat, spinki, bo niestety nie do końca trafiam z jego gustem. może ktoś sie podzieli fajnymi pomysłami na udany i nie banlany prezent dla bliskiej osoby? Pozdrawiam. Piszesz, że mu siusiak nie staje to kup mu viagre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Gość Dziewica Napisano Styczeń 20, 2019 Dnia 16.01.2019 o 12:39, ilcia644 napisał: Hejka. Już za kilka tygodni walentynki, a nie mam żadnego pomysłu na prezent. Nie chcę kupować już kosmetyków i drobiazgów typu krawat, spinki, bo niestety nie do końca trafiam z jego gustem. może ktoś sie podzieli fajnymi pomysłami na udany i nie banlany prezent dla bliskiej osoby? Pozdrawiam. Walentynki, walentynki, masturbują się dziewczynki. Masturbują się chłopaki bo chłopaki mają ptaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 20, 2019 Dnia 16.01.2019 o 12:39, ilcia644 napisał: Hejka. Już za kilka tygodni dzień faceta, a nie mam żadnego pomysłu na prezent. Nie chcę kupować już kosmetyków i drobiazgów typu krawat, spinki, bo niestety nie do końca trafiam z jego gustem. może ktoś sie podzieli fajnymi pomysłami na udany i nie banlany prezent dla bliskiej osoby? Pozdrawiam. Dzień faceta jest 29 lutego czyli co 4 lata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Justyna Napisano Styczeń 21, 2019 Dnia 18.01.2019 o 12:18, Gość gość napisał: kup lot w tunelu aerodynamicznym trochę bardziej szalony prezent. w tamtym roku byłam ze swoim w tunelu w Lesznie i było świetnie i nie narzekał, że mu się prezent nie podobał Ja byłam w takim, tylko w speedfly pod wrocławiem i było mega !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! polecam każdemu, niesamowite przezycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hanna Napisano Styczeń 22, 2019 nie dla każdego jest lot w tunelu aerodynamicznym. Nie każdy jest taki szalony:). Do mnie przemawiają Ramy Czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamila Napisano Styczeń 23, 2019 14 godzin temu, Gość hanna napisał: nie dla każdego jest lot w tunelu aerodynamicznym. Nie każdy jest taki szalony:). Do mnie przemawiają Ramy Czasu. ja byłam w tym speedfly i polecam! nawet jak ktoś nie jest taki szalony to będzie sie super bawił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2019 Dnia 21.01.2019 o 14:51, Gość Justyna napisał: Ja byłam w takim, tylko w speedfly pod wrocławiem i było mega !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! polecam każdemu, niesamowite przezycie Byłam w jednym i drugim tunelu i szczerze powiem lepiej jest w Lesznie. Obsługa jakaś milsza i instruktorzy tak samo. Poza tym tunel w Lesznie był pierwszy jaki powstał w naszym kraju to i doświadczenia w temacie lotów maja o wiele więcej. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Michaśka Napisano Luty 14, 2019 Jeśli Twój facet lubi dobrze zjeść, to polecam taką wystawną kolację, jak np. tu https://focaccia.pl/walentynki-w-focaccia-ristorante - dobre jedzonko, klimat i winko, miło spędzicie czas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olla Napisano Luty 20, 2019 Ja w tym roku zabrałam chłopaka na strzelnice progun we wroclawiu. Był zachwycony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Magda Napisano Luty 25, 2019 nie dla każdego jest lot w tunelu aerodynamicznym. Nie każdy jest taki szalony:). Do mnie przemawiają Ramy Czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Alamomo Napisano Luty 25, 2019 Nie,nie,nie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakub Kamiński 0 Napisano Czerwiec 7, 2022 Idealnym pomysłem na Walentynki będzie voucher na Strzelnicę Magnum. Strzelnica oferuje wypożyczalnię oraz sprzedaż wielu rodzajów broni. Jest to świetna zabawa dla każdego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach