Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość saa

Po co posyłacie dzieci do komuni??

Polecane posty

Gość saa

Mam takie pytanie do osób nie uczestniczących czynnie w życiu katolickim, po co wysyłacie dzieci do komunii???? Przecież możecie wyprawić sobie imprezę np. z powodu ładnej pogody i z tego powodu obdarować dziecko prezentami.

Gość Kolo

Mam takie pytanie po co piszesz takie rzeczy na forum skoro nikogo nie znasz nie możesz się zapytać ludzi których znasz na żywo?

Gość saa

Pytałem, ich odpowiedzi są różne, jedni uważają się za katolików mimo, że nie żyją zgodnie z wiarą katolicką, a inni robią to dla dzieci, żeby dziecko się cieszyło z imprezy na której jest najważniejsze i z prezentów.

Chciałem poznać Wasze powody, skoro pytam to oczekuję konkretnych odpowiedzi, a nie dywagacji nie wnoszącej nic dającej żadnej odpowiedzi

Gość Kolo

Po zadanym pytaniu 

Cytat

Mam takie pytanie do osób nie uczestniczących czynnie w życiu katolickim, po co wysyłacie dzieci do komunii????

Narzuciłeś swoje zdanie na ten temat, jakbyś chciał żeby tak robili.

Cytat

Przecież możecie wyprawić sobie imprezę np. z powodu ładnej pogody i z tego powodu obdarować dziecko prezentami.

Gość saa

Ja tego nie chce ale takie są przesłanki osób nie żyjących w wierze, a  posyłających dzieci do komunii - przynajmniej tych których o to pytałem.

Gość eeee

https://www.youtube.com/watch?v=5bALn4bvTNA