Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość Gość

Zboczony tekst w pracy ze strony kolegów?

Polecane posty

Gość Gość Gość

Dorabiam sobie w restauracji podczas studiów. Dzisiaj stałam przy kasie razem z kolegą, w szafce na dole miałam wodę więc się schyliłam i napiłam. Jeden kolega który przechodził, powiedział, że dzisiaj tak często klękam, że zaraz pomyśli, że mam inną pracę, ten obok odpowiedział mu, że on nie narzeka 😕 Nie pracuje tam długo, myślałam, że z tym drugim jestem w dobrych stosunkach a chodziło mu w tej wypowiedzi o to co temu pierwszemu...?

Gość Pieścioch
1 minutę temu, Gość Gość Gość napisał:

Dorabiam sobie w restauracji podczas studiów. Dzisiaj stałam przy kasie razem z kolegą, w szafce na dole miałam wodę więc się schyliłam i napiłam. Jeden kolega który przechodził, powiedział, że dzisiaj tak często klękam, że zaraz pomyśli, że mam inną pracę, ten obok odpowiedział mu, że on nie narzeka 😕 Nie pracuje tam długo, myślałam, że z tym drugim jestem w dobrych stosunkach a chodziło mu w tej wypowiedzi o to co temu pierwszemu...?

Jesteś blondynką? Przed drzwiami nie klękaj, tam pisze "Ciągnij"

Gość B...

to wygląda jakby pociągnął temat że nie narzekasz na domniemaną klęcząca pracę...albo ta co masz teraz , w każdym rzie zgadza się dwoje jak buraki, ten drugi powinien jakoś bardziej zareagować