Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćtom

Jak w końcu działa ten Tinder?

Polecane posty

Gość gośćtom

Jw. Mam tam kilka (nawet nie wiem ile, tajemnicze "3+") polubień czyli tzw. par, ale jak wejdę w odpowiednią zakładkę to nie mogę napisać pierwszy do dziewczyny z którą mam "parę" :/ Nawet nie mogę zobaczyć kto mnie też polubił. Gdzieś tam znalazłem lakoniczną wzmiankę że od niedawna facet nie może pierwszy napisać wiadomości, tylko kobieta :/ Coś więcej sensownego znaleźć na ten temat jest praktycznie niemożliwe a nie chce mi się wierzyć żeby twórcy byli tacy głupi i sami zawijali swój dobrze prosperujący interes. Jak to jest, ma ktoś podobne obserwacje?

Gość Gość

Trzeba pewnie zapłacić. 

Gość gośćtom

Wyświetla się jakiś zas..ny Tinder Gold który kosztuje 112 zł/msc przy zakupie na 1 msc albo 47 zł/msc ale trzeba od razu wykupić na rok :/ To o to chodzi? Bo czytałem że Tinder w tej podstawowej wersji, bez żadnych dodatkowych superlike'ów, błyskawic i innych d.pereli jest bezpłatny, płacą tylko ci co chcą więcej tych możliwości.

Gość Gość

No prawdopodobnie to jest właśnie dodatkowa opcja. Poza tym zawsze walą scieme po rejestracji że ktoś Cię polajkowal blabla ale żeby zobaczyc musisz wykupić. Sciema dla lemingów. 

Jak nie może facet zacząć, jak ja piszę z 12 dziewczynami i z każdą pierwszy zaczynam rozmowę...

Dziś sam zacząłem pisać z kolejną, mam konto podstawowe, nic nie płacę.

Gość gośćtom
1 minutę temu, JonnyDaniels napisał:

Jak nie może facet zacząć, jak ja piszę z 12 dziewczynami i z każdą pierwszy zaczynam rozmowę...

Dziś sam zacząłem pisać z kolejną, mam konto podstawowe, nic nie płacę.

Jak to zrobiłeś? Trzeba wejść w zakładkę "pary" według instrukcji ale dalej nie chce nic ruszyć tylko od razu ten Tinder Gold :/

1 minutę temu, Gość gośćtom napisał:

Jak to zrobiłeś? Trzeba wejść w zakładkę "pary" według instrukcji ale dalej nie chce nic ruszyć tylko od razu ten Tinder Gold 😕

No wchodzę w pary, mam listę dziewczyn z którymi się wspólnie zalajkowaliśmy wybieram z którą chcę pisać, klikam na nią i wyskakuje pole tekstowe.

jak pokazuje się reklama golda to ją kasuję i tyle.

Gość gośćtom

Może coś przekręciłem. Mam polubienia ale chyba nie pary. Polubienia są od osób których chyba nie widziałem i muszę kupić golda żeby zobaczyć kto mnie polubił i mieć pewną parę, jeśli też ją polubię. Dobrze to rozumiem? Ktoś mnie polubi a ja nie mogę zobaczyć kto jeśli nie zapłacę?

8 minut temu, Gość gośćtom napisał:

Może coś przekręciłem. Mam polubienia ale chyba nie pary. Polubienia są od osób których chyba nie widziałem i muszę kupić golda żeby zobaczyć kto mnie polubił i mieć pewną parę, jeśli też ją polubię. Dobrze to rozumiem? Ktoś mnie polubi a ja nie mogę zobaczyć kto jeśli nie zapłacę?

By zobaczyć kto cię polubił trzeba zapłacić. Ja nie płacę i lajkuję w ciemno, i tak zawsze jakaś para mi wpadnie. 😉

Prawdopodonie polubiły cię te dziewczyny, które ty odrzuciłeś, albo jeszcze ich nie zalajkowałeś. Dlatego nie wyświetlają ci się ich twarze w zakładce pary.

To co wiem na pewno o twoim koncie, to to że nie polubiła cię jeszcze żadna z dziewczyn zalajkowanych przez ciebie, bo gdyby jakaś cię polubiła to miałbyś jej twarz w zakładce. musisz poczekać.

Gość gośćtom

Dzięki za sensowne wyjaśnienia. To już przynajmniej się uspokoiłem że wiem na czym to polega.