Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina2414

Czy mogłam zajść w ciążę ?

Polecane posty

Gość Karolina2414

Część dziewczyny. Otóż mam pytanie czy mogłam zajść w ciążę : 31 stycznia po sylwestrze wraz z partnerem uprawiałam seks bez zabezpieczenia . Były to moje dni płodne. Mój chłopak był pijany po sylwestrze . Seks trwał długo,dobrze się bawiliśmy. Twierdził że nie miał wytrysku. Sama na 100%nie jestem pewna czy coś się nie przedostało. 9 stycznia wieczorem dostałam lekkie krwawienie krew jakby z wodą zmieszana. 10-11 było identycznie bardzo mało krwi same plamy trwało krotko.7 dni po seksie miałam podwyższona temperature wieczorem. 12-13 plamilam na brązowo też bardzo mało . Zawsze mam obfity okres cały dzień  z skrzepami. Dlatego dziwi mnie takie skapa miesiączka. Czy zrobić test dla pewności ? Jak myślicie była szansa na zapłodnienie ? 

Gość Mysza

31 stycznia przed nami.

Seks bez zabezpieczenia w dni płodne - Nie czarujmy się ryzyko ciąży jest.

Pewności mieć nie możesz czy był wytrysk czy nie - facet był pijany jak sama mówisz... więc głowy bym nie dała na twoim miejscu.

Plamienia zamiast okresu - brzmi jak ciąża. Zrób test 2 tygodnie po stosunku. Najlepiej z krwi Bhcg. 

Nikt jednoznacznie ci nie powie, ale skoro decydujesz sie na seks bez zabezpiecznia w dni plodne - a nie planujesz jeszcze dzieci - to na wlasne zyczenie grasz w rosyjska ruletke. 

Gość Karolina2414

31 grudnia. Słownik przełączył na styczeń. Kupiłam test , minęło 18 dni Napewno wynik będzie wiarygodny. Tak wiem że ryzyko w dni płodne bez zabezpieczenia jest duże. Partner twierdził że nie doszedł bo rano by czuł ale wiem że tego nie może być pewny. Zrobię test , jeśli okaże się pozytywny zrobię wynik z krwi. 

Gość Mysza

Powodzenia.

Gość Qwe

Owszem jest szansa na ciążę.

Dni płodne u seks bez zabezpieczenia to samo z siebie daje możliwość.

22 godziny temu, Gość Karolina2414 napisał:

Partner twierdził że nie doszedł bo rano by czuł ale wiem że tego nie może być pewny.

A co czułby rano?

19 godzin temu, Gość Qwe napisał:

Owszem jest szansa na ciążę.

Dni płodne u seks bez zabezpieczenia to samo z siebie daje możliwość.

A co czułby rano?

Podobno czuje rano w tym miejscu czy miał wytrysk czy nie. Tak mi mówił ,że zawsze rano czuje to. Nie wiem może ból czy coś takiego

Gość gość

Zawsze jest szansa! Jeżeli nie jesteś pewna to może poczytaj więcej na ten temat na stronie naturalnaplodnosc