Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie robię ze mnie idio.tke w pracy.

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam około 30 i do tej pory miewałam różne prace. Fizyczne i umysłowe. Niestety często zdarzało się, że ludzie robili ze mnie ...kę (za moimi plecami-sama o tym nie wiedziałam). Dopiero jakaś sytuacja pokazywała co się dzieje. Miałam ostatnio niemiłego klienta w pracy, któremu kilka razy powtarzałam to samo. On dalej swoje. Oglądała to koleżanka, po czym doszła kolejna zapytać co się dzieje, a tamta na to "A bo Kasia nie ogarnia.", a ta na to "Ach no jak zwykle.". ??? Słucham? Czego niby nie ogarniam. Niemiły klient to znaczy, że nie ogarniam? Kiedyś też miałam dorywczą pracę przy ciastkach przed świętami. Było kilkadziesiąt kodów do zapamiętania. Pracowałam na stoisku z dziewczyną po 11h. Raz stanęłam z kierowniczką i ona do mnie po 2h "Ty wszystkie kody ogarniasz i naprawdę dobrze sobie radzisz.", a ja na to z taką zdziwioną miną "oczywiście, że tak", "a bo Ania mówiła mi co innego". I to wszystko dzieje się za moimi plecami. Nie mam na to wpływu. Co z tym zrobić? Często dzieje się tak, że ta opinia, że jestem głupia przechodzi na innych pracowników i mają już wyrobione zdanie o mnie kiedy nawet nie mają większego kontaktu ze mną.

Gość gość

Około 30 lat. ILE konkretnie masz lat dziewico?

Jeżeli faktycznie robisz, co masz robić, po kiego diabła przejmujesz się dzidą a i dzidą b?

Gość gosc

Olej ich. Też mam totalnie chu/jowych ludzi w pracy.