Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka40

150 cm wzrostu dostanę się do WOT?

Polecane posty

Gość malinka40

czy dostanę się do wojsk terytorialnych mając 150 cm wzrostu i 40 lat? jest sens? dam sobie tam radę?

Gość uuu

kurdupel jestes, pewnie placak bedzie wiecej wazyl od ciebie juz nie wspomne o komentarzach wspołtowarzyszy

Gość Pieścioch

Pewnie się już nie nadajesz, niestety. Widzisz Malinko ja uwielbiam takie kieszonkowe kobietki (ja 184cm) chętnie bym ci zrobił malinkę, wyżej kolan niżej pępka, tam gdzie rosła czarna kępka. Co ty na to?

Gość malinka40
8 minut temu, Gość Pieścioch napisał:

Pewnie się już nie nadajesz, niestety. Widzisz Malinko ja uwielbiam takie kieszonkowe kobietki (ja 184cm) chętnie bym ci zrobił malinkę, wyżej kolan niżej pępka, tam gdzie rosła czarna kępka. Co ty na to?

Z przyjemnością zwaliłabym Ci parującego kabana na czoło.

Gość Pieścioch
26 minut temu, Gość malinka40 napisał:

Z przyjemnością zwaliłabym Ci parującego kabana na czoło.

Na twoje czoło? Włosy spermą byś sobie zafajdała :D Nie lepiej jakbym ci foremkę zalał do pełna, aż by ci się z niej przelewało?

Gość Gość

Te woty a konkretnie baby które tam się pchaja to same k...  niszczą rodziny pchają się do łóżka zawodowym żołnierzom myśląc że zlapały Boga za nogi. Oni wy... I potem płacz  Hehehe ale tak to jest jak się mózgu Noe używa 😁

Gość malinka40

akurat jestem po rozwodzie to moze cos tam znajdę niekoniecznie bede odbijac komus meza, bez obaw. Pytanie bylo czy dam sobie rade z takim wzrostem i czy na komisji nie beda krzywo patrzec jak na dziewczynnke ktora chce pobawic sie w wojne

Gość :)hahabua

aaa to wszystko jasne:) haha ogona szukasz albo nudzisz sie bo rozwód wziełas to trzeba sie czyms zając 🙂 no idz idz- niech sie smieją 

Gość malinka40

co za ludzie! jak mam 150 cm to juz sie do nieczego nie nadaje? nawet do tego typu wojska?

Gość ccc

Do WOT może nie, ale ta się szczęśliwie składa, że potrzebuję krasnala ogrodowego.

Gość malinka40

skoro nie ma ograniczen do takiego wojska to znaczy ze sie nadaje wiec nie wyzywaj mnie od krasnali ogrodowych. cwicze od 4 miesiecy wec ułomna nie jestem

Gość gość

takiego parującego kabanka chciałbym od 40stki dostać mmm

Gość Gość
2 godziny temu, Gość malinka40 napisał:

co za ludzie! jak mam 150 cm to juz sie do nieczego nie nadaje? nawet do tego typu wojska?

Spróbuj do kurzej piechoty, albo lepiej do orkiestry podwodnej.

Gość Loys91

Byłam świadkiem jak taka właśnie kobietka (ok 150 cm, 40 kg) po umundurowaniu dostała plecak...mając go na plecach nie potrafiła wstać, jak już jej pomogli wstać to szła po ścianie...

Gość gość
Przed chwilą, Gość Loys91 napisał:

Byłam świadkiem jak taka właśnie kobietka (ok 150 cm, 40 kg) po umundurowaniu dostała plecak...mając go na plecach nie potrafiła wstać, jak już jej pomogli wstać to szła po ścianie...

Taka nie powinna nosić plecaka, powinna robić za maskotkę pułkową ;)

Gość malinka40

nie waze 40 kg, tylko powyżej 50kg. znam kobiety fakt ze duzo wyższe i chude jak patyki i radza sobie w wotach.

Gość aaaa

laska a nie poyslałas ze te inne laski nie maja 40lat na karku ? ze moze cwicza latami a nie od paru misiecy? ty mam wrazenie ze chcesz czyms sie zając po rozwodzie...ale moze lepiej pomagaj senirom? a nie w...iaj facetów w wojsku? pseudowojsku ale jednak

Gość malinka40

nie pomyslałam. przeciez silę moge wyrobic teraz poprzez cwiczenia

Gość gosc

idz i próbuj swoich sil chociaz jestem zdziwiona ze 40letnia kobieta wymysliła akurat to

Gość gosc

malinka 🙂 jedz na komisje i nie martw sie, przejdziesz wszystko bez problemu.pokaz tym glupim niedowiarkom ze dasz sobie swietnie rade. a ze beda sie smiac? niech sie smieja

Gość gosc

za niska jestes.pomysl nie tylko o sobie tylko o tym ze innych bedziesz ograniczac

Gość malinka40

dziewczyny piszcie co i jak w tych WOTach jest? jak to wyglada, czy jest ciezko itp

Gość Porucznik
9 minut temu, Gość malinka40 napisał:

dziewczyny piszcie co i jak w tych WOTach jest? jak to wyglada, czy jest ciezko itp

Myślę ze jakbym ci porządnie lufę wyciorem przepchał to by ci ten WOT wywietrzał z głowy.

Gość Gość

Wszystkie baby w wot to k... 

Gość malinka40

tos se pogadal. kto jeszcze ma jakies dowsiadczenie jesli o wot chodzi?

Gość Alicjav

Ja jestem w wotach i uważam że to jednak bezsens.myślę zrezygnować

Gość gosc

do tej o napisala ze w wotach sa same ...y co niby wam facetow zabieraja- taaa bo jak babom sie wydaje ze jak ich  facet ma mundur ( dotyczy to tez policjantów i prawdziwyh zolnierzy - bo ci w wot to nie sa )- to inne szaleja za nimi. faktycznie nie mamy co robic tylko podrywac te wasze super ciacha które silownie widziały na zdjeciu. Dajcie sobie na wstrzymanie, nie macie super gosci w domach, zrestza nie moge byc fajni skoro sa z wami. proste i logiczne

Gość Gość

Startuj do dętej orkiestry podwodnej.

Gość Gość
6 godzin temu, Gość gosc napisał:

do tej o napisala ze w wotach sa same ...y co niby wam facetow zabieraja- taaa bo jak babom sie wydaje ze jak ich  facet ma mundur ( dotyczy to tez policjantów i prawdziwyh zolnierzy - bo ci w wot to nie sa )- to inne szaleja za nimi. faktycznie nie mamy co robic tylko podrywac te wasze super ciacha które silownie widziały na zdjeciu. Dajcie sobie na wstrzymanie, nie macie super gosci w domach, zrestza nie moge byc fajni skoro sa z wami. proste i logiczne

Hhehe z Tobą to pewnie jest Roman spod bloku 😀

Gość Robert

Nie wiem jaki jest wymagany minimalny wzrost do WOT. Kiedyś jak jeszcze była obowiązkowa zasadnicza służba wojskowa to niskich było sporo. Właściwie to do wojska trafiali wszyscy ci co nie mieli znajomości aby sobie załatwić kat zdrowotnej D i się nie uczyli/studiowali i w tym ja. Mnie zwinęli niedługo po skończeniu technikum, a miałem już fajną pracę jako mechanik w Daewoo. WKU aby wyrobić normę powoływało każdego kogo popadło. Mieliśmy na kompani niskich, wysokich w tym jeden z jedną nogą krótszą od drugiej przez co się gibał na boki w czasie marszu. Był też jeden co miał astmę i zemdlał na pierwszej zaprawie - więcej już nie biegał, ale służbę dokończył. Do WOT zapowiadali że mogą się starać ci co mają kategorię D. Być może do WOT z astmą raczej nie ma co się pchać, ale wzrost nie powinien być problemem. Bardziej bym się obawiał, że wiek troszeczkę za wysoki...