Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kwiatowa15

Całowanie z językiem, czy to normalne?

Polecane posty

Gość Kwiatowa15

Od pierwszego pocałunku facet zaczął mnie całować od razu z języczkiem. Za każdym razem całuje tylko w taki sposób. Gdy kiedyś sporobowalam go całować w normalnej formie był bierny.. co to może oznaczać? Ma to jakiś głębszy sens czy może po prostu nie lubi zwyczajnego całowania ?

Gość gość

tak lepiej smakuje i może czai się już na tyłek .

Gość Kwiatowa15
2 minuty temu, Gość gość napisał:

tak lepiej smakuje i może czai się już na tyłek .

Tak tez pomyślałam, ze nie chce całować w normalny sposób bo to oznacza jakieś głębsze uczucia wiec pcha język ... chciałam się utwierdzić w zdaniu

Poszedł po bandzie. Jeśli masz 15 lat ( sadze po nicku) to twój men też jest młody i raczej na takim buziolu nie zamierza zakończyć waszej znajomości.

Gość Alex

ja też w zasadzie od młodości jeśli dziewczynę kochałem to tak całowałem. Czasami się tak ma poza tym całowanie z języczkiem jest bardzo atrakcyjne też emocjonalnie

Gość mania

jak mieliśmy po 14 lat to z chłopakiem lizaliśmy się jak koty, nie tylko wilizywaliśmy sobie wargi i głęboko wkładaliśmy język do ust ale też  lizaliśmy wzajemnie się po całej twarzy. Potem, gdy rozpoczęliśmy następne etapy seksu pocałunki w usta z języczkiem trochę zeszły na dalszy plan a pasjonowaliśmy się 69 a on też ssaniem moich piersi. Seksualność ma pewne etapy i tak pewnie jest u was. Nic złego

Gość Waldemar Kuchanny

Ależ moje dziecko, takie całowanie na pewno nie jest dobre. Jest to wyuzdany sposób, który prowadzi do grzechu. Ja moje owieczki zawsze przed tym przestrzegam. Najpierw całowanie z języczkiem, potem seks pozamałżeński, abortowanie dziecka a na końcu grzeszni ludzie mogą nawet poskąpić datków na kościół! Także moje dziecko, lepiej się tego wystrzegaj.

Ksiądz Waldemar Kuchanny