Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Loczek445

Podniecają mnie kłótnie

Polecane posty

Jestem kobietą z  ognistym temperamentem bywam impulsywna, od dłuższego czasu zauważyłam, że sama prowokuję do kłótni z facetami żeby sprawdzić, który mnie ,, zagnie, okiełzna "  ;)). Nie lubię ciepłych kluch. A najbardziej kręci mnie te spojrzenie z błyskiem i namiętny sex po takiej awanturze. Niestety taka namiętność bywała w moich najbardziej burzliwych relacjach i  mam dreszcze do dziś na samą myśl. Z facetami bez charakteru nie ma o tym mowy...

Gość Długodystansowiec
Przed chwilą, Loczek445 napisał:

Jestem kobietą z  ognistym temperamentem bywam impulsywna, od dłuższego czasu zauważyłam, że sama prowokuję do kłótni z facetami żeby sprawdzić, który mnie ,, zagnie, okiełzna "  ;)). Nie lubię ciepłych kluch. A najbardziej kręci mnie te spojrzenie z błyskiem i namiętny sex po takiej awanturze. Niestety taka namiętność bywała w moich najbardziej burzliwych relacjach i  mam dreszcze do dziś na samą myśl. Z facetami bez charakteru nie ma o tym mowy...

Dobrze trafiłaś nie pozwalam sobie wejść na głowę, po kłótni  mogłabyś na mnie wejść i ...dłuuugie godzenie się. Co bym sobie przypomniał twoją impulsywność , to klaps w gołą ...paniusię. Po zakończeniu godzenia się, pupę miałabyś czerwoną jak pawian.UdobRUCHAŁ bym cię.

Gość chętnie pokażę

pokaż zdjęcia jaką ognista jestes

2 godziny temu, Loczek445 napisał:

Bardzo typowe u kobiet. Prowokują kłótnie, żeby wywołać emocje. Silne emocje prowadzą do silnego napięcia... a dalej....

1 minutę temu, StefanWilmont napisał:

Bardzo typowe u kobiet. Prowokują kłótnie, żeby wywołać emocje. Silne emocje prowadzą do silnego napięcia... a dalej....

a dalej...?

Gość sorok

ile masz lat loczek   ?