Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna

Czy powtórzyć test ? Pomocy

Polecane posty

Gość Joanna

Od półtorej roku uprawiam z chłopakiem stosunek przerywany zawsze kończy poza mną. Mam długie cykle , ale okres spóźnia mi się już 10 dni wczoraj po południu zrobiłam test ciążowy (Pink test płytkowy) wynik wyszedł negatywny. Od kilku dni pobolewają mnie jajniki delikatnie kłują.Przed wczoraj miałam jasno brązowy śluz , ale teraz jest on dalej biały i jest go dużo a zazwyczaj przed okresem miałam sucho

Czy wyniki testu mógł mnie oszukać bo nie był robiony rano? Miałyście może taki przypadek , że mimo negatywnego testu byłyście w ciąży? Proszę was o porady

Gość Gość

Zrób kolejny test, najlepiej rano.

Gość mama99

Czasami miesiaczka spóźnia się przez przeziębienie lub nerwy. Mi czasem się spóźniał nawet 3 tygodnie! Ale spróbuj zrobić rano jeszcze raz test. Ja zrobiłam test dopiero jak mi się spóźniał 2 tygodnie i były dwie kreseczki

Gość Gość

Mogła Ci się owulacja przesunąć,  może to fałszywy alarm.  Zrób test z porannego moczu,  kup najbardziej czuły.  Mogłaś zajsc dużo później, niż myślisz i na test jeszcze za wcześnie. 

Czasem taka wydzielina jasno brązowa świadczy o zagniezdzaniu się zarodka.... kup normalny plytkowy test. Zrób z rannego moczu. Ja ten tydzień też miałam więcej wydzieliny białej, bolace piersi, ból w podbrzuszu. A dzisiaj dwie kreseczki na teście 😍😍

Jeśli jest to wczesna ciąża to stężenie hcg w moczu jest jeszcze niskie. Trzeba powtórzyć test.