Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SadAngela

Poszukuję znajomych, ciekawych osób w młosym wieku. Jak ktoś też szuka kogoś to niech pisze

Polecane posty

Gość SadAngela

Cześć wszystkim, do stworzenia tego tematu nakłoniła mnie trwająca już długi czas samotność. Nie miałam wielu przyjaciół, może dlatego, że zaprzyjaźniam się naprawdę i na 100% poświęcam moim przyjaciołom, ale chyba niektórzy tak nie mają, bo kilka osób, za które mogłabym oddać i zaryzykować wiele zostawiło mnie. Z dnia na dzień coraz mniej kontaktu i w chwili obecnej mam zaledwie parę znajomości głównie do pisania, bo mieszkamy daleko od siebie. Postanowiłam tu napisać, bo często zaglądam tu z nudów. Poszukuję tak naprawdę nie znajomych, a chociaż jednego znajomego, znajomej, do popisania, a jak złapiemy kontakt, to może i wyjdzie z tego przyjaźń, kto wie. Zaznaczam tylko, że nie chcę osoby jedynie od pisania, co to za przyjaźń. Na początku tak, ale liczę, że spotkania będą kolejnym etapem. Zawsze uważałam szukanie znajomych w internecie za desperackie, ale tak, jestem zdesperowana. Jestem towarzyska, lubię ludzi, a czasem nawet nie mam jak wyjść, bo nie będę się sama snuć po pubach, dyskotekach i koncertach. Ciągle każdy doradza, wyjdź do ludzi. A czy nie jest tak, że jak wyjdzie się samemu w miejsce gdzie wszyscy siedzą swoimi grupami to nie zwracają uwagi albo nawet patrzą z politowaniem? Uwielbiam rozmawiać, ale nie umiem zagadać od tak do obcych ludzi. 

Młoda, raczej pozytywna, otwarta na na inne spojrzenie na świat, ceniąca ludzi z własnym rozumem i takich, którzy szanują pozostałych ludzi. Szukam kogoś w przedziale 19-25.                                      Jak ktoś chętny to niech da tu znać, to moze przeniesiemy się na GG, albo załozymy jakąs grupe. A jak ktoś też szuka towarzyszy nudnego życia w innym wieku np, to też niech pisze śmiało

Nie nazywam się Angela ;p, nie podam prawdziwego imienia, bo w necie łatwo kogoś znaleźć, a potem wyśmiać. Taka natura ludzi.