Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka

Problem z bratem

Polecane posty

Gość Agnieszka

Hej, mam 17 lat i mam o 2 lata starszego brata. Mam też chłopaka, który jest starszy ode mnie o 3 lata(jesteśmy razem pół roku). Przed związkiem z obecnym chłopakiem dosyć blisko przyjaźniłam się z pewnym chłopakiem, który jest z kolei przyjacielem mojego brata, z tamtym chłopakiem byliśmy tylko przyjaciółmi i byliśmy tego świadomi po naszych ustaleniach, że tylko to tylko przyjaźń, niestety po jakimś czasie on przestał się do mnie odzywać, czyli w skrócie - zostawił mnie bez słowa, a byliśmy bardzo dobrymi przyjaciółmi. Mam problem z moim bratem, on nie rozumie tego, że jego przyjaciel zachował się tak wobec mnie i często przy moich znajomych podśmiewa się, że owy chłopak jest moim byłym. On nie rozumie, że jestem dosyć uczuciową i przywiązują osobą i czułam się strasznie gdy mój przyjaciel odszedł bez słowa wyjaśnienia. Ma też problem do mojego obecnego chłopaka, nie do końca jeszcze zaakceptował, że jakiś chłopak z zewnątrz (nie znał go) jest z jego siostrą i nie jest do niego zbyt dobrze przekonany. Nie wiem czy mam z nim porozmawiać, co zrobić, tak bardzo nie lubię go za to, że jego i wtedy mój przyjaciel tak mnie zranił a on nic z tym nie zrobił i nawet się nie przejął, a do mojego obecnego chłopaka jest niezbyt dobrze nastawiony. Liczę na jakąś podpowiedź